Shiba Inu, bu kritik direnci geçemezse ralli sona erebilir

Shiba Inu bu kritik direnci geçemezse ralli sona erebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, 20 Aralık’ta başladığı düzeltme aşamasında yol almaya devam ediyor ve birkaç gündür %30’un üzerinde bir büyümeye ulaşamıyor. Ancak, kripto para bu teknik dirençten geçemezse ralli sona erebilir.

50 Günlük Üstel Hareketli Ortalama

Shiba Inu’nun yolundaki ilk önemli dirençlerden biri, kripto paranın son 50 gündeki ortalama hareketini gösteren 50 günlük üstel hareketli ortalamadır. Fiyat çizginin üzerinde işlem gördüğünde, hareketi yükseliş olarak kabul edilir.

Shiba Inu Chart
SHIB/USD

Fiyat sadece yukarıda belirtilen çizgiye ulaşırsa bir direnç noktası görevi görebilir çünkü çünkü bir varlığın orta vadeli trendini değiştirip değiştirmediğini belirleyen noktadır. Shiba örneğinde, 50 günlük EMA daha önce onu %25 kayıpla sonuçlanan derin bir kısa vadeli düzeltme durumuna gönderdi.

Balinalar ralliyi destekliyor

WhaleStats tarafından sağlanan verilere göre, balina cüzdanlarındaki SHIB varlıklarının USD değeri 2 milyar dolara ulaştı. Balina sınıfı cüzdanların aynı sayıya en son ulaştığı zaman Ekim ayının sonundan 20 Aralık’a kadar Shiba Inu’da gerçekleşen %70’lik düzeltmeden önceydi.

WhaleStats Data

İyileşmenin ilk işaretleri Shiba Inu grafiğinde göründükten sonra, büyük Ethereum cüzdanları SHIB rallisini daha da desteklemek için yeterli satın alma gücü sağlamaya başladı. SHIB tokenlerinin satın alma hacmi, toparlanma rallisinin ilk günlerinde 100 milyon doları aştı.

Yazı yazılırken, SHIB, 50 EMA direncinin hemen üzerinde bulunuyor ve 0.00003841 dolardan işlem görüyor. Buna göre kripto para, 50 günlük EMA’yı henüz başarılı bir şekilde kıramadı. Token çizginin üzerinde mühürlenir ve sürekli olarak en az birkaç gün bu seviyede işlem görürse direnç kırılmış sayılır.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin