Shiba Inu bu altcoin'i geride bıraktı! SHIB alevleniyor
Shiba Inu bu altcoin'i geride bıraktı! SHIB alevleniyor

Shiba Inu bu altcoin’i geride bıraktı! SHIB alevleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coin ShiBa Inu balinaları cüzdanları FTX’i geçmeyi başarırken, topluluk 2 gün içinde yakım işlemlerine hız kesmeden devam ediyor. Son 2 gün içerisinde 316 Milyon SHIB yakıldı, SHIB ilk 10 yatırım lsitesinde ise FTX’i geçti.

Son iki gün içinde, Shiba Inu topluluğu önemli miktarda SHIB yakımı gerçekleştirdi ve harcanamaz cüzdanlara kilitledi. Bu arada, ikinci en büyük meme coin, son 24 saat içinde USD değeriyle en büyük kripto holdingleri arasında 10. sırada yer alan normal üstün FTX Token’ı geride bıraktı.

Shiba Inu yakım işlemleri devam ediyor

Son iki gün içinde, SHIB topluluğu toplam 315,7 milyon meme coini cüzdanlara aktardı ve onları şu anda dolaşan genel SHIB arzından çıkardı. Son 24 saat içinde, çeşitli yakma projeleri 75.737,142 token aktardı. Bu kadar çok SHIB’yi kilitlemek için 11 işlem gerçekleşti. Son 24 saat içerisinde yakılan SHIB miktarı, çeyrek milyardan fazla yani 239.535,584 adet Shiba Inu’yu oluşturuyordu.

Dolaşan kripto miktarını azaltmak ve böylece uzun vadede fiyatının yükselme ihtimalini artırmak için kusursuz bir yöntem olduğundan, token yakma kripto alanında normal bir uygulama olarak görülüyor. SHIB yakım işlemi düzenli olarak gerçekleşir ve birden fazla proje satın alabilecekleri kadar çok meme coin yakılır.

Ethereum, BSC, Polygon ve diğer zincirlerdeki ilk 100 cüzdana odaklanan WhaleStats zincir üstü veri platformu, Shiba Inu’nun ETH listesinde genellikle SHIB’den daha yukarda olan bir kripto parayla ilgili haber yayınladı.

FTT_SHIB_whales_00wsknvdfdfter

Bu sefer Shiba, popüler ABD merkezli FTX borsasının yerel parası olan FTX Token’ı (FTT) geride bıraktı. Bu balinalar tarafından tutulan toplam SHIB miktarı 400 milyon doların biraz altına düşerek negatif bir dönüm noktasına ulaştı. SHIB şu anda üçüncü sırada, FTT ise dördüncü sırada yer alıyor.

Yazım sırasında Ethereum zincirindeki en iyi 100 balina 391.244.610 dolar değerinde Shiba Inu’ya sahipken, bu miktar ayı piyasası başlamadan önce 500 milyon doları, hatta 1 milyar doları aşıyordu. Ayı piyasasıyla birlikte SHIB aşağı doğrı önemli bir kayıp yaşadı.

https://twitter.com/WhaleStats/status/1537181069245460480

FTX Token’a gelince, şu anda balinaların sahip olduğu bu madalyonun toplam tutarı FTT’de 328.626,696 dolar bu da portföylerinin %9,28’ini oluşturuyor. SHIB ise %11,7’sini oluşturmaktadır.

FTT’nin balinalar arasında popülaritesini kaybetmesine rağmen, bu ay yaklaşık 500 milyar SHIB satın alan “BlueWhale0079” cüzdanının sahibi, 6.112,500 dolar değerinde 250.000 FTX satın aldı. Balina şu anda WhaleStats ölçeğine göre 410. Sırada yer alıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin