featured

Shiba Inu, yeni bir kripto para borsası tarafından listelenebilir! Fiyata etkisi nasıl olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, yeni bir kripto para borsası tarafından listelenmeye başladı.

Bu yıl baharda piyasaya giren ve St Vincent ve Grenadinler’de yerleşik kripto borsası olan BlueBit.io, , ABD Senatosu adayı bir politikacı olan Shannon Bray’in yakın tarihli bir tweetine göre Shiba Inu’yu listeledi. Kasım ayında seçim olduğunu da unutmamak lazım.

Shiba Inu

Şu ana kadar platform tarafından resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, 7 Ağustos’ta BlueBit.io, bir tweet’te müşterilerinin Shiba Inu token’ının listelenmesini isteyip istemediklerini sordu. Uzun zaman önce kurulan borsaların aksine yeni başlatılan borsalar, SHIB gibi popüler kripto para birimlerini işlem listelerine ekleme konusunda hızlı görünüyor.

Shiba Inu, borsaların aranan yüzü oldu

Bu yılın başlarında, köpek temalı meme coin, birçok büyük borsaya eklendi.  Nisan başında Robinhood tarafından listelenen Shiba Inu, haziran ayında ise Bitstamp tarafından gelen haberle listelendiği duyurdu. Ayrıca, Pantera Capital fonu tarafından desteklenen borsa VALR, müşterilerine SHIB token’larını işlem için hizmete açacağını duyurdu.

SHIB, daha önce bir Çin borsası olan OKX tarafından da listelerine eklenmişti.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin