SHIB analizi: Ayı formasyonu devreye girecek mi?

Shiba Inu: BONE olumlu haber akışının ortasında %10 arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu ekosisteminin yönetişim simgesi olan BONE, son yedi gün içinde şaşırtıcı bir şekilde %28 arttı.

BONE, son 24 saatte %12’lik inanılmaz bir sıçrama yaptı. Bu yükseliş, çoğu kripto para biriminin söz konusu zaman diliminde kayıplar veya minimum kazançlar kaydetmesiyle geldi.

Yayınlandığı sırada BONE %11,31 artışla 0,93 dolardan işlem görüyor. Artış aynı zamanda, son 24 saatte 5.566.761 dolar değerinde BONE’nin işlem gördüğü işlem hacimlerindeki %25’lik artışla aynı zamana denk geliyor.

BONE ayrıca, yatırımcılardan gelen olumlu görüşler ve geçen hafta kaydettiği borsa listeleri nedeniyle son yedi gün içinde %28 arttı.

Geçen hafta, New York merkezli kripto ticaret platformu Uphold, perakende yatırımcıların artık platformda Shiba Inu’nun yönetişim tokenini alıp satmasına izin verecek olan Bone ShibaSwap’in listelendiğini duyurdu.

Bu duyurudan bir gün önce, Hindistan’ın önde gelen kripto para borsalarından SunCrypto da platformunda BONE‘un lansmanını duyurdu. Aynı şekilde, olumlu teknikler BONE fiyatının yükselmesine yardımcı olmuş olabilir.

Son haftalarda BONE, kripto piyasası sıralamasında yükseldi. Küresel toplayıcı CoinMarketCap’te listelenen toplam 21.924 kripto para birimi arasında 146.460.221 $’lık mevcut piyasa değeri ile BONE şu anda 148. en büyük kripto para birimi konumunda bulunuyor.

BONE, Shiba Inu ekosisteminde önemli bir token olan SHIB’den daha iyi performans gösteriyor. SHIB, büyük bir hareket öncesinde konsolide olurken, %0,16 artışla 0,0000093 dolara yükseldi.

BONE büyük bir ralliye hazırlanıyor

BONE, 22 Kasım’da 0,60 $’lık diplerde çift dipli bir yükseliş paterni yayınladığından beri pozitif fiyat hareketi ile işlem görüyor. Spesifik olarak, 27 Kasım’dan bu yana BONE, fiyat hareketinin art arda altıncı yeşil gününü kutlayacak.

BONE ayrıca günlük MA 50 ve 200’deki kilit direnç seviyelerini kırarak yükselişini vurguladı. Günlük RSI henüz aşırı alım seviyesi olan 70’e ulaşmadı, bu da olası bir rallinin başlamasından önce biraz zaman alabileceğini gösteriyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin