Shibarium Beta için tarih belli oldu mu? İşte ayrıntılar…

Sıcak Haber: Shiba Inu, Binance’ın PoR sistemine dahil oldu…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance, yatırımcıları yakından ilgilendiren bir gelişmeye imza attı. Birden fazla altcoin’i PoR sistemine eklediğini duyurdu. En fazla öne çıkan ise Shiba Inu oldu. Doğrulanabilir varlıklar olarak da bilinen Proof of Reserves sistemi için bazı kripto varlıklar dahil oldu.

10 Şubat Cuma günü Binance tarafından yapılan açıklamada; Shiba Inu (SHIB), artık Binance’teki doğrulanabilir varlıklar listesinde yer alacak. Meme coin’in yanı sıra Polkadot (DOT), Chiliz (CHZ) ve Solana (SOL) varlıkları da sisteme eklendi.

Binance borsasının bugün eklemiş olduğu 4 altcoin ile beraber PoR sistemine kayıtlı varlık sayısı 13’e yükseldi. Binance bu hamlelerini ise Vitalik Buterin’in amacına uygun olduğunu düşünüyor. Yani Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin’in güveni ve şeffaflığı artırmak için Proof of Reserves’e (PoR) zk-SNARK’lar ekleme fikrini hayata geçiriyor.

Shiba Inu, Binance’ın doğrulanabilir varlık sisteminde

Rezerv kanıtı ya da doğrulanabilir varlıklar (PoR)”, Binance’in kullanıcılar için gözaltında tuttuğu varlıkları ifade eder. Binance’in kullanıcılarının varlıklarını 1:1 oranında karşılayacak fonlara ve bazı rezervlere sahip olduğunun göstergesidir.

Binance CEO’su Changpeng “CZ” Zhao, 10 Şubat’ta bir tweet’te Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin’in projesine değinerek sistemi önerdi. Gizli ve daha güvenli şekilde bilgileri tutan ve sıfır bilgi doğrulama yöntemi olan zk-SNARKs teknolojisinin önemine vurgu yapıldı.

Shiba Inu tokeninin da dahil olduğu sistemi Vitalik Buterin şu şekilde yorumlamıştı:

“Daha fazla gizlilik ve güvenlik, bu PoR teknolojisinde ileriye doğru atılmış önemli bir adım. Sektördeki herkes, tüm kullanıcılara SAFU hissetmeleri için ihtiyaç duydukları güvenceyi sağlayabilmemiz için açık kaynaklı PoR sistemimizden yararlanabilir.”

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin