Shiba Inu, Binance Custody'nin eklemesiyle yükselişe geçti!
Shiba Inu, Binance Custody'nin eklemesiyle yükselişe geçti!

Shiba Inu, Binance Custody’nin eklemesiyle yükselişe geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırımcılara daha fazla güvenlik sağlayan Binance Custody, yönetilen varlıklarına Shiba Inu da dahil olmak üzere yeni kripto para birimleri eklediğini duyurdu. Shiba Inu fiyatı, duyurudan kısa bir süre sonra patladı ve tüccarlar arasında meme coin’in fiyatı için bir yükseliş anlatısını körükledi.

Shiba Inu fiyatı düşüşten kurtuldu, yükseliş trendine başladı

Dünyanın en büyük borsası Binance, saklama varlıkları listesine Shiba Inu, Perpetual Protocol, Skale network ve Injective’in eklendiğini açıkladı. Binance Custody’ye eklenmek, merkezi haldeki saklama görevlilerinin olmaması nedeniyle kripto paralar için önemli bir kilometre taşıdır; borsa, yatırımcılara kendi bankaları olma ve varlıklarını hırsızlık ve hack’e karşı koruma fırsatı sunuyor.

Binance Custody’deki varlıklar sigortalıdır ve borsa tarafından yönetilen kullanıcı fonlarının kaybına karşı korunur. Borsa, yakında operasyonel güvenliğini kanıtlamak için bir incelemeyi tamamlayacak ve yatırımcıları kendine çekecek.

Shiba Inu fiyatı, haberlere bir ralli ile yanıt verdi. Meme coin, bugün %7 kazanç sağladı ve analistler SHIB fiyat rallisinde yükseliş öngörüyor. OpenSea’deki son NFT saldırısının ardından Shiba Inu, kullanıcılara Shiboshi’lerini güvence altına almak için soruşturmanın bir analizini ve talimatlarını sundu.

Dogecoin katilinin Binance Custody’e eklenmesi, Shiba-Inu temalı NFT’leri de hedef alan son saldırıya rağmen olumlu bir katalizör görevi gördü.

FXStreet analistleri SHIB fiyat trendini değerlendirdi ve meme paranın Rusya’dan gelen artan jeopolitik gerilimler ve enflasyon endişelerine rağmen canlı olduğunu kaydetti. Analistler, Shiba Inu fiyatı için bir sonraki hedefi 0,00003300 dolar olarak belirlediler. Alt talep bölgesini ise 0,00002720 ila 0,00002880 dolar arasında bekliyorlar.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin