Shiba Inu fiyatı sıkıştı, beklenen artış ne zaman gelecek?
Shiba Inu fiyatı sıkıştı, beklenen artış ne zaman gelecek?

Shiba Inu fiyatı sıkıştı! Beklenen artış ne zaman gelecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB) fiyatı Ekim ayının sonundan bu yana aşağı yönlü bir seyir izliyor. Tabanın 0,00004465 dolardan kırılmasının ardından, boğalar hızlı bir şekilde SHIB fiyatının kontrolünü kaybetti ve 0,000004465 ile 0,0005000 dolar arasında bir düşüş gördük. Boğalar Shiba Inu fiyat hareketini satın alırken ellerinde otururken, boğaların birkaç hafta içinde 0,0008800 dolara ulaşmadan önce fiyat hareketini 0,0005500 dolara yükselttiği bir başlangıç ​​aşaması beklenebilir.

Shiba Inu fiyatı, boğaların düşükten satın almasıyla yükseliş baskısı görüyor

SHIB fiyatı, Kasım ayının en düşük seviyesinde başlayan ve her biri bir öncekinden daha düşük sıçramalar gördüğümüz trend çizgisinden destek alıyor. Küresel kripto para birimlerindeki satışlar istikrar kazanırken yatırımcılar alım yapmak için düşüşler ve düzeltmeler aramaya başladı. Boğaların bu sıkışmada galip gelmesini beklemek mantıklı olabilir.

SHIB fiyatı, sonunda 0,0005500 dolara doğru hızlı bir fiyat patlaması ile yükselişe geçebilir. Kırmızı alçalan trend çizgisi kırıldıktan sonra alıcılar çoğalabilir. Bunu muhtemelen SHIB fiyatının satın alma tarafında bir patlama izleyebilir. Fakat fiyat talebi daha sonra yoğunlaşabilir ve hatta 0,0005500 doların ötesine, %38.2 Fibonacci seviyesi olan 0,000006889 dolara yükselebilir.

Shiba Inu fiyatı sıkıştı, beklenen artış ne zaman gelecek?

Boğaların iyi bir mücadelesi var ancak bu, kırmızı alçalan trend çizgisinin kırılmasına çok bağlı olacak. Bu girişimde temerrüde düşerlerse, ayıların bu trend çizgisini bir kez daha savunmasını beklemekte fayda var. Destek çizgisinin kırılmasıyla düşüş trendinin devamı görüldüğünde 55 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA) 0,00004000 dolar civarında test edilebilir. Daha ileri bir itme, 0,00002782 dolardan %78,6 Fibonacci seviyesine doğru bir test görebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin