Shiba Inu balinaları ayaklandı
Shiba Inu balinaları ayaklandı

Shiba Inu balinalarından inanılmaz bir veri geldi! Fiyat için sırada bu var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain verileri, en büyük 100 SHIB token sahibinin Shiba Inu toplam arzının %25’inden fazlasını kontrol ettiğini gösteriyor.

Shiba Inu piyasadaki toparlanmaya liderlik yapıyor

Shiba Inu (SHIB) bugünkü toparlanmaya öncülük ederken köpek temalı tokenlerin rallisi sürüyor. Piyasadaki yükseliş momentumu devam ederken SHIB %45’ten fazla yükseldi. Diğer bazı altcoinler de iyi artışlar kaydederken Bitcoin 44 bin doları geçti.

WhaleStats tarafından derlenen en son istatistiklere göre, ilk 100 SHIB sahibi toplam memecoin arzının dörtte birinden fazlasını kontrol ediyor. Birkaç kripto para balinası, son zamanlarda büyük miktarda SHIB almaya devam etti.

Nitekim SHIB, kendisini “en çok işlem gören token” olarak da konumlandırmış durumda. Ocak ayının son haftası yatırımcılar için yıkıcı geçse de ikinci en büyük memecoin, balinaların daha token toplayarak pozisyonlarını artırmasıyla hızlı bir geri dönüş yaptı.

Geçen hafta Etherscan, toplam 63 milyar SHIB tokeninin dört cüzdana transferini içeren dört işlem kaydetti. İlk ikisi sırasıyla 6,11 milyar SHIB ve 1,087 milyar SHIB’den oluşuyordu. Kalan ikisi 28 milyardan fazla SHIB taşıdı.

En son artış, yakında piyasaya sürülecek olan ‘Shibarium’ adlı bir katman 2 ağının duyurusunun hemen ardından geliyor. Birçok kişi tarafından ezber bozan olarak lanse edilen özel test ağının ikinci versiyonu da zaten yayında. Hafta sonu yükseliş trendini katalize eden bir diğer faktör de Shiba Inu’nun İtalyan fast food restoranı Welly’s ile SHIB temalı bir ortak oluşturmak için ortaklığıydı.

Son analizlere göre 0,000026 $ engelinin üzerinde kesin bir kırılma, yakın vadede daha fazla kazanç için kapıları açabilir. Şimdiye kadar varlık boğalar için doğru yolda görünüyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin