Shiba Inu balinaları hareketlendi! SHIB fiyatı için sırada ne var?
Shiba Inu balinaları hareketlendi! SHIB fiyatı için sırada ne var?

Shiba Inu balinaları hareketlendi! SHIB fiyatı için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Balina izleme platformu WhaleStats’taki son verilere göre, Ethereum balinaları 4.35 trilyon Shiba Inu tokeni işlemi gerçekleştirdi.  Ethereum ağındaki en büyük yüz balina, son üç gün içinde 855 milyardan fazla Shiba Inu alımı yaptı. Analistler, meme coinin bir düşüşten önce %20’lik bir fiyat artışı yaşayabileceğini düşünüyor.

Son üç gün içinde, Ethereum blockchain büyük cüzdan yatırımcıları 855 milyardan fazla Shiba Inu tokeni topladı. Balinalar tarafından devasa Shiba Inu birikimi genellikle SHIB’de yükseliş eğiliminin tersine çevrildiğini gösteriyor.

Ethereum balinaları Shiba Inu tokeni biriktirmeye devam ediyor

Dikkat çeken bir nokta ise büyük cüzdan yatırımcıları 4.35 trilyon Shiba Inu token taşıdı. Tipik olarak, Shiba Inu’nun büyük cüzdan yatırımcıları tarafından birikmesi veya  hareket etmesi fiyatta değişiklik yaşanabileceğini gösterir. Genellikle Ethereum ağındaki balinalar, düşüşler yoluyla Shiba Inu alımı yapar. Shiba Inu fiyatındaki yerel zirveler, büyük balina aktivitesiyle denk geliyor. Bu nedenle, savunucular Shiba Inu sahipleri için birikim aşamasının yükselişini düşünüyor. Shibburn, 76.4 milyon SHIB tokeninin kalıcı olarak dolaşımdan çekildiğini ortaya çıkardı. Bu tokenler, ölü cüzdanlara gönderildi ve onları etkili bir şekilde yok etti.

Shiba Inu fiyatı %20 rallisine hazır mı?

Teknik analist Tony M, Shiba Inu fiyatının 0,00001394 dolar seviyesine tırmanmaya hazır olduğuna inanıyor. Analist, Shiba Inu fiyatının geçen hafta boyunca çalkantılı bir şekilde güneye doğru yöneldiğini belirtiyor. Shiba Inu’nun düşüş trendinin zayıf olduğunu ve yükseliş eğiliminin tersine dönme olasılığının olduğunu gösteriyor.

SHIB-USD price chart

Analist, Shiba Inu’nun yükseliş eğiliminin geçersiz kılınmasının, boğaların destek olarak 0,00000880 dolar seviyesinin savunmasından sonra olabileceğini düşünüyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin