Shiba Inu balinaları ayaklandı Devasa alımlar geliyor! Neler oluyor?

Shiba Inu balinaları ayaklandı: Devasa alımlar geliyor! Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coinler, 2022 yılına hızlı giriş yaptı. Özellikle de Dogecoin’in sıkı rakibi Shiba, son hamleleriyle şaşırtmaya devam ediyor. 5 gün içinde yakılan token sonrası şimdi de balinaların alımı gerçekleşti. Shiba Inu balinaları son 24 saat içinde devamsa satın alma işlemine imza attı. Peki bu bir rallinin ayak sesleri mi?

Shiba Inu balinaları, Ethereum zincirindeki en büyük cüzdanlar arasında sürekli savaşıyor. İki varlık için FTX tokenlarına karşı savaşı kaybetmeye razı değil. SHIb yüzde 13,02 değere sahip iken, FTX Token meme coini yüzde 12,42 ile izliyor. 

Daha önce paylaşılan haberde Shiba Inu’nun Ethereum zincirindeki en büyük adresler arasında yaklaşık 150 milyon dolarlık sermaye kaybettiği yazmıştı. Bundan sonra ise FTX’in birinci sırayı ele almıştı. Ancak 4 Ocak’ta Shiba Inu’nun balina düzeyindeki adreslerdeki varlıkların yaklaşık değeri 1,4 milyar dolar. 5 Ocak itibarıyla, bu değer 1,7 milyar dolar ulaştı.

Shiba Inu balinaları, 300 milyon dolarlık alım gerçekleştirdi

Shiba Inu balinaları, 300 milyon dolarlık alım gerçekleştirdi

Meme coinler arasında önemli konumda bulunan Shiba Inu, yakım işlemleriyle son günlerde dikkat çekti. Yakım işlemi sayesinde ekip 124 milyon tokenı piyasadan sildi. Ancak token yakma işlemi fiyatına etki göstermedi. Shiba topluluğu fiyatın artış yaşamasını merakla bekliyor. 

Shiba Inu balinaları, 300 milyon dolar değerinde alım gerçekleştirdi. Fiyat artışına gelince SHIB şu anda %1.2 kârla işlem görüyor. Bu 300 milyon dolarlık değer artışının yakınında bile değil. Shiba, bir akümüle süreci sonrasında patlama yaşayabilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin