featured

Shiba Inu yakım işlemleri azalırken balinalardan büyük bir hamle geldi! Fiyat nasıl tepki verecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, piyasadaki token sayısını yakım işlemi ile azaltmaya devam ediyor.

Geçen hafta yakılan Shiba Inu miktarı önemli ölçüde düştü. O dönemde bu oranın günlük bazda da düşük olduğu söylenebilir. Bugün, Shibburn verilerine göre yanma oranı önemli bir artış gösterdi.

Bu arada, hafta sonu boyunca balinalar büyük miktarda SHIB token’ı satın aldı.

155 milyon adet token yakıldı

Shibburun platformu %395 oranında SHIB yakıldığını bildirdi. Shibburn, Twitter hesabı aracılığıyla son yedi gün içinde yakılan coin miktarının önceki yıla kıyasla büyük ölçüde düştüğünü paylaştı.

Platform, SHIB ordusunun ortak çabaları sayesinde, harcanamaz cüzdanlara gönderilen toplam token sayısının 108,611,459 olduğunu söylüyor.

Son 24 saat içinde 44 milyon adet daha SHIB dolaşımdan kaldırıldı. Böylece şimdiye kadar kabaca bu değer 155 milyona ulaştı.

Shiba Inu

Önceki hafta SHIB topluluğu yaklaşık yarım milyar token yakmıştı.

Balinalardan büyük Shiba Inu hamlesi

Cumartesi günü, anonim bir cüzdan sahibinin 100,000,000,000 adet Shiba Inu tokeni satın aldığını ve satın alma günündeki döviz kuru üzerinden 1,1 milyon dolar ödediği bildirildi. Bu satın alma işlemi, KuCoin borsasında yapıldı.

Genel olarak bugün itibariyle, Ethereum’daki en büyük 100 balina, “istikrarlı miktarda” SHIB (son birkaç hafta içinde eklememiş veya çıkarmamışlar) tutuyor: 12,404,455,214,963. Bu tutar 134,295,514 dolar değerindedir ve portföylerinin yaklaşık %4,98’ini oluşturmaktadır.

CoinMarketCap verilerine göre bu yazının yazıldığı sırada ikinci en popüler meme coin 0,00001084 dolar civarında işlem görüyor.

U.today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin