Shiba Inu balinalar tarafından toplanıyor! Rekor SHIB alımı gerçekleşti
Shiba Inu balinalar tarafından toplanıyor! Rekor SHIB alımı gerçekleşti

Shiba Inu balinalar tarafından toplanıyor! Rekor SHIB alımı gerçekleşti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu balinaları alım yaparken anonim cüzdana şaşırtıcı trilyon SHIB eklendi. Söz konusu balinanın cüzdanında iki trilyon SHIB bulunuyor. Bu haberle birlikte SHIB, balinaların en büyük holdingi olarak geri döndü. Altı saatten biraz daha uzun bir süre önce, anonim ETH cüzdanları arasında rekor miktarda SHIB transferi gerçekleştirildi. İşlem yapılan miktar 1.000.000.000.000 meme tokene denk geliyor. Bu kripto toplamı 10.970.000 dolar değerinde. Ancak, alıcı şu anda 2 trilyon SHIB tokeni bulunuyor. Bu arada SHIB, en büyük holding ve en çok işlem gören token olarak en üst sıralarını geri aldı.

Bu balinanın cüzdanında iki trilyon SHIB var

2trilshib_00q3w94ruie43

Etherscan, yedi saatten daha kısa bir süre önce, iki anonim cüzdan arasında bir trilyon SHIB’nin aktarıldığını gösteriyor. Bu, bir balinanın zenginliğinin çeşitli adreslere dağıtıldığını veya satın alındığını gösteriyor. Meme kriptosunun gittiği cüzdan, yaklaşık 22 milyon dolar olarak değerlendirilen akıllara durgunluk veren 2.000.000.000.000 değerinde olurken son zamanlarda SHIB için ödenen rekor miktarda USD içeriyor.

SHIBwhalestopback_00340ruiew435467

Ethereum balinaları, tuttukları SHIB tokenlerinin büyük bir kısmını sattılar. Ancak şimdi, WhaleStats tarafından sağlanan verilere göre Shiba Inu, en büyük USD holdingi ve en çok işlem gören dijital token konumuna geri döndü. WhaleStats tarafından paylaşılan verilere göre en iyi 100 Ethereum balinasının şu anda en büyük ikinci meme kripto para biriminin 132.953,632 dolar değerinde depoladığını gösteriyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin