Shiba Inu, balina hareketinden sonra düşüş yaşıyor!
Shiba Inu, balina hareketinden sonra düşüş yaşıyor!

Shiba Inu, balina hareketinden sonra düşüş yaşıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin’in en büyük rakibi olan Shiba Inu yükselişiyle yatırımcıların dikkatini çekiyor. Son olarak aylardır işlem yapmayan SHIB balinasının gerçekleştirdiği işlemler tokenin fiyatının düşüşüne sebep olduğu düşünülüyor. Shıba Inu tokeni  Ağustos 2020’de 8.000 dolarlık Shiba Inu satın alarak tüm zamanların en yüksek seviyesinden 5.7 milyar dolar değerine ulaştıktan sonra balina tarafından bölündü.

Topluluk tarafından, cüzdanda geçen yıldan bu yana etkinlik olmaması nedeniyle balinanın hesabına erişimini kaybettiği düşünülüyordu.  Birçok analist, Shiba’nın çok az kâr elde ettiği uzun zaman önce coinleri satması gerektiğine inanıyordu.

Ancak dün, çoğu kişi balinanın cüzdanına hâlâ erişimi olduğunu görünce şaşırdı. Kripto para topluluğu, sadece 400 gün içinde 8.000 doları 5,7 milyar dolara çevirdiğinden bunu  tüm zamanların en büyük ticareti olarak adlandırdı.

Balina yüklü miktarda Shiba Inu tokenini  dört ayrı cüzdana taşıdı. Her bir işlem yaklaşık 586 milyon dolardan toplamda yaklaşık 2.3 milyar dolar değerindeydi. Balina arzın büyük bir yüzdesine sahip olduğu için, herhangi bir satış sırasında büyük bir fiyat düşüşüne neden olabilir.

Shiba Inu’nun fiyatı, balinanın fon hareketine hızla tepki verdi. SHIB yazım sırasında 0,00005859 dolar ile işlem yapmak için %11,81 değer kaybederek, tüm zamanların en yüksek seviyesinden %30’un üzerinde düştü.

Balina, borsalar üzerinde satış baskısı önerecek fonları hareket ettirdiğinden, işlem hacminde %50’nin üzerinde bir artışla 8 milyar dolara ulaştı.

Elde edilen verilere göre, Shiba Inu’nun mülkiyeti, dolaşımdaki kripto paraların neredeyse %72’si ilk 10 cüzdanın elinde  yoğunlaşmış olup, balinanın orijinal cüzdanı şu anda 1.75 milyar doların üzerinde Shiba Inu tokenini elinde tutuyor.

Şaka para endüstrisinde bir ralli olmasına rağmen, yatırımcılara bu kripto paralar çok değişken geliyor.  Yatırımcının portföyünün tamamen kaybolmasına neden olabileceğinden çok dikkatli yatırım yapmaları tavsiye edilir. Son fiyat düşüşü nedeniyle, Shiba Inu, piyasa değeri listesinde ilk 10’dan düştü ve şu anda 31.2 milyar dolarlık piyasa değeri ile 11. Sıraya geriledi.

nairametrics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Karşıyaka mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin