Shiba Inu 2022'nin sonuna kadar 50 milyar dolar değere ulaşacak mı?
Shiba Inu 2022'nin sonuna kadar 50 milyar dolar değere ulaşacak mı?

Shiba Inu 2022’nin sonunda ne durumda olacak? İşte tüm detaylar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu 2021’de yatırımcılara şaşırtıcı kazançlar sağladı. Peki 2022’de de emsallerini geride bırakmaya devam edebilecek m?

Tarihsel olarak, borsa, uzun vadeli yatırımcılar için sağlam bir servet aracı oldu. Altın, emtia, tahvil ve gayrimenkul gibi varlık sınıflarından çok daha değişken olmasına rağmen, S&P 500’ün ortalama yıllık getirisi son altmış yılda %10’un üzerindeydi.

Son birkaç yılda ise kripto para birimleri, alternatif bir varlık sınıfı olarak öne çıktı. 2021’in başından beri en popüler kripto para birimlerinden biri, şu anda piyasa değerine göre 13 milyar dolar değerinde olan Shiba Inu’dur.

SHIB 2021’de şaşırtıcı bir şekilde %46.000.000 arttı. Bu artışa basit gözle baktığımızda, 2021’in başında SHIB’e yapılan 100 dolarlık bir yatırım, Aralık ayında kadar 46 milyon dolar değerine ulaşmış demektir.

Shiba Inu fiyatlarını yükselten birkaç faktör vardı. Örneğin, süreçte görünürlüğü ve likiditeyi artırarak birkaç kripto borsasında listelendi. Yatırımcılar, merkezsiz bir borsa olan ShibaSwap’ın piyasaya sürülmesi nedeniyle SHIB tokenlerini de stake edebilirler. Ayrıca, Coinbase verilerine göre SHIB için medyan elde tutma süresi Ekim 2021’de altı günden Mart 2022’de neredeyse 100 güne yükseldi.

Ancak tarihsel kazanımlar yatırımcılar için çok önemli değil. Bakalım Shiba Inu 2022’de kripto pazarının genelini geride bırakabilecek mi?

Senaryo 1: Shiba Inu için boğa görünümü

Shiba Inu’nun piyasa değerine göre 50 milyar dolar değerinde olması için, SHIB tokeninin mevcut seviyelerden %300’e yakın bir değer kazanması gerekecek. Shiba Inu’nun 2021’de sağladığı kazanımlar, dört kat kazanımı oldukça kolay gösterebilir. Ancak Shiba Inu halihazırda dünyanın en büyük 15. kripto para birimi ve herhangi bir epik fiyat kazancı elde etmek zor olacak.

SHIB tokeni için en önemli katalizör, iyileştirilmiş bir piyasa duyarlılığı olacaktır. Şu anda çoğu dijital varlık tüm zamanların en yüksek seviyesinden %40 düştü ve devam eden ayı piyasasının yakın vadede genişlemesi mümkün.

Diğer bir önemli destek, yakın zamanda tanıtılan ve ShibaSwap 2.0’ın piyasaya sürülmesi sırasında devreye alınabilecek bir yakma mekanizması olacaktır.

Son olarak, Shiba Inu’nun geliştirici ekosistemi ve devasa topluluğu, SHIB tokenine olan talebi artıracak, The Sandbox ve Decentraland gibi diğer metaverse’lerle rekabet etmesine izin verecek bir Metaverse oluşturmayı planlıyor.

Senaryo 2: Shiba Inu için boğa görünümü

Shiba Inu, yatırımcılar arasında oldukça popüler olmaya devam ederken, rekabet avantajından yoksundur. Örneğin, Solana ve Ethereum’un Blockchain ağları, akıllı sözleşmeler oluşturmak ve yürütmek için kullanılabilir. Alternatif olarak, Shiba Inu, Ethereum ağı üzerine kurulmuş bir ERC-20 tokenidir ve onu bir ödeme tokeni yapar.

CoinMarketCap.com verileri, dolaşımda 18.000’den fazla kripto para birimi olduğunu gösteriyor ve bu da öne çıkmak için belirgin bir rekabet avantajına sahip olmanız gerektiğini gösteriyor. Sadece bir avuç işletme SHIB tokenini ödeme olarak kabul ettiğinden, Shiba Inu’nun daha da düşmesi oldukça olasıdır.

Son iki yılda kripto para piyasası, hisse senedi piyasası ile iç içe geçmiş durumda. Bu, borsa performansı ile kripto piyasası arasında doğrudan bir ilişki olduğu anlamına gelir. Uzmanların çoğu, yükselen enflasyon, yükselen faiz oranları ve tedarik zinciri aksaklıkları gibi çeşitli makroekonomik faktörler nedeniyle ana hisse senedi endekslerinin düşmeye devam edeceğine inanıyor. Bu nedenle, Shiba Inu ve diğer akran tokenlerinin 2022’nin sonuna kadar daha da düşmesi muhtemel.

fool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin