featured

Shiba Inu 2022’de de büyük kazançlar elde edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği altcoinlerden biri olan Shiba Inu token güncel olarak süper düşük bir değerden işlem görüyor. Bu düşük değer, Shiba Inu’ya diğer kripto para birimlerinin çoğuna göre psikolojik bir avantaj sağlayabilir. Yine de diğer faktörler ile gelecek yıl performansında daha önemli itici güçleri olabilir.

Altcoinlerin bir kısmı 2021 yılının başından bugüne kadar %1.000 oranından fazla kazanç sağlamıştı. Bu yüksek hisse senetleri arasında en iyi performans gösteren altcoinler ise bu yıl %3,000 oranının da biraz üzerinde kazanç sağlamıştı.

shiba ınu

Bu bilgiler Shiba Inu’nun 2021’deki performansını belli bir bağlama oturtmak için verilmiştir. Bu yıl Shiba Inu, şimdiye kadar dijital %64.000.000’den fazla arttı.

Shiba Inu’nun bu performansını yeni yılda tekrarlamasının ihtimali oldukça düşük görünüyor. Çünkü eğer öyle olursa, bu kripto para biriminin 13 trilyon dolara yakın bir piyasa değeri olur. Ki bu da 2020 tarihinde ABD gayri safi yurtiçi hasılasının %60’ından fazlası. Ancak önemli bir avantaj, yine de Shiba Inu’nun 2022’de de büyük oranlar kazanan coin yapabilir mi?

Shiba Inu fiyat analizi

Shiba Inu gibi bir kripto para biriminin değerinin neden arttığını açıklayan birkaç faktör var. Muhtemelen en önemlisi, fiyatların arz ve talebe göre belirlenmesidir.

Bu durumda, fazlasıyla arz var. Zaten dolaşımda 549 trilyon Shiba Inu token var. Bu nedenle artan talep, tokenın geçen yılki dudak uçuklatan kazanımlarının arkasındaki ana nedendi.

Peki talep neden bu kadar güçlü? Bazıları Shiba Inu’nun zaten popüler olan Dogecoin’e Ethereum tabanlı bir alternatif sunduğuna işaret edebilir. Ancak, Dogecoin hayranlarının yönelebileceği, Ethereum’a dayalı birçok başka kripto para birimi vardı.

Bu kadar iyi performans göstermesinin başka bir temel nedeni daha olabilir. Bu da, süper düşük fiyatı. Bir yatırımcı, 2021’in başlarında yalnızca 1 dolara 100 milyar token satın alabilirdi.

Psikolojik avantaj nedir?

“Elbette, ancak piyasada çok sayıda düşük fiyatlı dijital token var” diye düşünebilirsiniz. Bu doğru. Bununla birlikte, bu yılki büyük yükselişinden sonra bile Shiba Inu, piyasa değerine göre sıralanan ilk 100 kripto para birimi arasında token başına açık ara en düşük fiyata sahip.

Fiyatlandırmadan kaynaklanan psikolojik avantajlar her üründe olabilir. Perakende ürün fiyatlarının genellikle dokuz ile bittiğini fark etmişsinizdir, bu nedenle 20 dolar yerine 19,99 dolardan pazarlanır. Bunun nedeni, insanların en soldaki basamağa (bu durumda iki yerine bir) bağlanma eğiliminde olmalarıdır. Daha iyi bir anlaşmaya yönelik doğal arzumuz, fiyatı 20 dolar olan bir ürünü satın almaktansa 19,99 dolar fiyatla satılan bir ürünü satın alma olasılığımızın daha yüksek olduğu anlamına gelir.

Burada devreye giren bir diğer ilgili psikolojik tuhaflık, kuruş stokları için de geçerlidir. Neden bazı yatırımcılar kuruş hisselerini bu kadar çekici buluyor? Çünkü onlara bakma ve fiyatları zaten çok düşük olduğu için daha az olumsuzluk potansiyeli olduğunu varsayma eğilimi var. Ya da ters açıdan bakıldığında, kuruşluk hisse senetlerinin düşük fiyatları insanlara bu tür yatırımların daha fazla yukarı yönlü ilerleme potansiyeli varmış gibi hissettirebilir. Yatırımcı davranışı üzerinde gerçek bir etkiye sahip olmaları için bu bakış açılarının rasyonel veya doğru olması gerekmez.

Shiba Inu ile yatırımcıların tutturdukları en soldaki rakam sıfırdır. Aslında, en soldaki rakamların birçoğu sıfırdır. Ve bazı insanları kuruşluk hisse senedi almaya yönlendiren zihniyet aynı zamanda Shiba Inu’ya da alıcılar çekiyor.

2022’de de gündemde olacak mı?

Shiba Inu’nun hala ultra düşük token fiyatı, yine büyük bir kazanan olma şansını artırabilir mi?

Öncelikle Shiba Inu’nun yeni yıldaki performansı için çok daha kritik olabilecek birkaç potansiyel katalizör var. AMC Entertainment’ın kabul etmeye başlaması veya Robinhood’un kripto para birimini ticaret platformunda kullanılabilir hale getirmesi gibi faktörler listenin üst sıralarına.

Ayrıca, kripto para birimleri için genel talep seviyesi büyük önem taşıyacak. Çoğu kripto para birimi batarsa ​​Shiba Inu’nun yükselmesi de pek olası değil.

Ancak fiyat da önemli. Ve Shiba Inu, diğer birçok popüler kripto para birimine kıyasla bu cephede kalıcı bir avantaja sahip olabilir. Bu, 2022’de büyük bir kazanan olacağı anlamına gelmiyor. Ancak kripto para biriminin yükselme şansına da kesinlikle zarar vermiyor.

fool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin