Shiba Inu 100x yapabilir mi?
Shiba Inu 100x yapabilir mi?

Shiba Inu 100x ralliye mi hazırlanıyor? Yer yerinden oynayacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın en ünlü meme coin’i Shiba Inu,  son birkaç aydır konsolide oluyor ve yatırımcılar için hayal kırıklığı yaratıyor. Ancak tarihi göstergelere göre yeni bir ralli her an başlayabilir.

Shiba Inu tüm zamanların en yüksek seviyesine mi hazırlanıyor?

SHIB için Ortalama Yön Endeksi (ADX), Ekim 2021’den bu yana en düşük seviyede. Son zamanlarda bir dalgalanma olmaması, temel olarak SHIB için yukarı yönlü bir baskı oluşturdu ve olası bir patlama, aktif trendin tüm gücünü kaybettiği için her an başlayabilir.

Bu sefer, geçenki gibi %1035’lik bir rallinin olmayacağı açık, ancak kripto para önceki birkaç hafta içinde gözlemlediği kayıpların bir kısmını geri alma fırsatından yararlanabilir.

Altcoin ve ağının kripto alanındaki yerleşik varlığı göz önüne alındığında, topluluğunun desteğinden zaten yararlanıyor.

Bu alandaki en son gelişme, yatırımcıları Shiba Inu ekosisteminin bir parçası olmaya daha da çekecek olan SHIB Metaverse’nin halka açık satışının başlangıcıydı.

Bu nedenle, kripto para temelde bu noktada kendisini bir yükselişe hazırlıyor ve yatırımcıların geçen aydan beri durağan olan Shiba Inu’ya olan inancını yeniden canlandırabilir.

Bugün itibarıyla 40 bin yatırımcı daha piyasadan çekildi ve Shiba Inu’da sadece 1,07 milyon yatırımcı kaldı.

Ancak kripto piyasasının geneli halen bir korku durumunda olduğundan ve SHIB’in Bitcoin ile olan korelasyonu hızla yükseldiğinden, kripto para ani düşüşe karşı halen oldukça savunmasız. Yani Bitcoin düşerse Shiba Inu da değerini kaybedebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin