Shiba çılgınlığı devam ediyor! Yakımlar arka arkaya geldi
Shiba çılgınlığı devam ediyor! Yakımlar arka arkaya geldi

Shiba çılgınlığı devam ediyor! Yakımlar arka arkaya geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Pazar günü @shibburn, 21 Mart Pazartesi gününden bu yana yakılan toplam Shiba miktarına ilişkin verileri içeren bir tweet yayınladı. Yaklaşık 3 milyar Shiba Inu yakımı gerçekleşti. En büyük yakım işlemi 22 Mart’ta gerçekleşti ve 1 milyar token taşıdı. Genel olarak, geçen haftanın başında, sadece iki gün içinde iki milyardan fazla meme coin yok edildi.

Son 24 saatte 300 milyon SHIB yakıldı

Aynı Twitter hesabı, son 24 saat ve takip eden birkaç saat içinde toplam 300 milyon SHIB‘nin 191 işlemde çıkmaz cüzdanlara taşındığını belirtti. Neredeyse tamamı bugün sadece bir saat önce yakıldı: 290.590,004 meme tokeni.

https://twitter.com/shibburn/status/1508320004525248516

Üç şirket SHIB’yi yakmayı planlıyor

Daha önce bildirildiği üzere, üç işletme artık Shiba yakma trendine NOWPayments aracılığıyla katılmayı planlıyor. Bahsedilen platform şu anda SHIB ve Doge Killer (LEASH) için yanan portalı test ediyor. İtalyan burger zinciri Welly’s, John Richmond moda markası ve Sorbillo’nun pizza zinciri, SHIB kârlarının bir kısmını NOWPayments aracılığıyla yakacak.

Bu meme tokenlerini harcanamayan adreslere göndermenin amacı, bu meme coini daha kıt hale getirmeye çalışmaktır. Meme tokenlerin sayısı azalınca fiyatın da artacağı düşünülür. Yazım sırasında, 15. en büyük kripto para birimi Shiba Inu, son 24 saatte neredeyse %7 artış gösteriyor ve 0,00002634 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin