Shiba Inu yakım oranı düşüşü neden yaşanıyor?

Shiba burn işlemlerinde büyük aşama kaydetti: İşte açıklanan bilanço…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin katili, ocak ayında top zirve yapmaya devam ediyor. Meme coin, yakım işlemleriyle ön plana çıkarak başarısını bir kez daha kanıtladı. Kimsenin beklemediği bir performans gösteren SHIB, değerinden bir sıfır atmayı başardı.

Shiba burn işlemlerinin hız kazanması ve ekibin yeni geliştirmeleri duyurması süreci hızlandırdı. İlk 20 içinde artık yerini sağlamlaştıran kripto para birimi, ani çıkışlarla da üst sıraları zorluyor. Artık Shiba Inu sadece rakip olarak Dogecoin için alternatif olmuyor. Diğer meme coin’lerin bazıları ilk hedefine Shiba’yı koyuyor. 

Shiba burn tarafında bugün açıklanan rakamlarla birlikte ocak ayının bilançosu da netleşmiş oldu. Twitter’da yarım milyon aboneye sahip olan kullanıcı ShibInfo, yakım ile ilgili bilgileri paylaştı. Shiba Inu yakım ile tokenlerini piyasadan gayretli olduğu vurgulandı.

Shiba burn ile yakımlar milyonları geçti 

Twitter kullanıcısı, Shibburn izleme hizmetinin web sitesinden bir ekran görüntüsü paylaştı. 30 Ocak’ta Shiba Inu’nun yanma oranı, çıkmaz cüzdanlarda kilitli 20 milyondan fazla SHIB ile %4,506 gibi büyük bir artış gösterdi. On milyonlarca SHIB yandı. 30 Ocak Pazartesi akşamı, SHIB ordusu cüzdanlara toplam 22.105.972 Shiba Inu göndermeyi başardı.

Shiba burn işlemleri büyük oranda ayın son günlerinde yeniden kendini göstermiş oldu. Yanma oranının %4.506’ya çıkması topluluk tarafından olumlu karşılandı.

SHIB topluluğu, Shiba Inu’nun dolaşımdaki arzını 2022’de 81 milyar azaltmayı başardı. Ayrıca, bu yıl yanma konusunda iyi bir başlangıç yaparak 2023’ün ilk birkaç gününde 100 milyondan fazla Shiba burn işlemi gerçekleşmiş oldu. Bu oran aynı zamanda, geçen yılın son dört ayı baz alındığında daha fazlası olduğunu gösterdi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin