Shiba burn işlemleri haftalık yüzde 100’ü aştı: Fiyatta olumlu gelişme var mı?

Shiba burn işlemleri haftalık yüzde 100’ü aştı: Fiyatta olumlu gelişme var mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin katili olarak piyasaya çıkan Shiba Inu, 2021 yılından sonra bu seneyi oldukça durgun geçiriyor. Ekip bazı hamleleri yürürlüğe soksa da bir türlü fiyatlanma olarak geri dönüş alamadı. Metaverse, oyun ve daha bazı alanlarda yenilik yapan Shiba Inu ekibi, beklentilerden uzak kaldı.

Meme coin için en önemlisi ise yakım oldu. Shiba burn işlemleri ciddi bir artış gösterdi. Bu artış halen devam ederek katlanıyor. Ancak bunun yansıması görüldü mü? Shiba burn işleminden sonra kripto topluluğu fiyatta iyileşme bekliyor.

Shiba burn işlemleri bir haftada tavan yaptı

Shibburn Twitter hesabına göre , son yedi gün içinde toplam 223.264.370 SHIB tokeni yakıldı. Bu yakım için 51 işlem yapıldı.

Önceki hafta sadece 106.780.540 SHIB tokeni yakıldı ve 29 işlem yapıldı. Mevcut haftalık rakam, söz konusu zaman diliminde yakılan tokenlerde yaklaşık %100’lük bir artışı temsil ediyor. Shiba burn geçen haftaya göre iki kat artış tazeledi.

134 milyon SHIB yakılmasıyla 12 Ekim’den bu yana en yüksek günlük yanık miktarını kaydettiğini bildirdi. Bu başarıya ulaşıldıktan sonra SHIB günlük yakma miktarı eski düşük seviyelerine geri döndü. Son 24 saatte sadece 1.099.842 SHIB tokeni yakıldı ve beş işlem yapıldı. 

Shiba Inu fiyatında değişiklik var mı?

Shiba burn işleminin açıklanmasından sonra yatırımcılar gözlerini fiyata çevirdi. Ancak fiyat tablosunda topluluk istediklerinden çok uzaktaydı. SHIB fiyatı yanma işlemine rağmen sabit kaldı.

SHIB/USD paritesi son 24 saatte marjinal bir artışla 0,00000946$ seviyesindeydi. SHIB, 22 Kasım’da 0,00000817$’da düşük seviyelere dokunduktan sonra kademeli bir toparlanma yaptı. 

O zamandan beri SHIB şaşırtıcı bir şekilde bu seviyenin üzerinde kaldı. Günlük RSI 50-nötr çizgisinin yakınında hafifçe yukarı doğru eğilirken, boğalar bir hareket için hazır görünüyor.

Genel tablo konsolidasyon gibi kendini gösteriyor. SHIB fiyatı, bir sonraki büyük hamleden önce bir süre aralık ticaretinde kalabilir. Artan yönde, günlük MA 50 (0,0000102$) ve MA 200 (0,0000112$), boğaların daha yüksek bir trende girmesi için ezilmesi gereken seviyeler. Yinede Dogecoin’e göre yükseliş hızı Shiba’da nerdeyse sabit kaldı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin