Las Vegas’ta araba almak için Shiba kullanabilirsiniz

Shiba boğaları geri mi dönüyor? bir gecede önemli artışlar kaydetti

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Shiba Inu konsolidasyonundan kurtuldu ve şaka coini bir gecede %14 artış gördü.
  • SHIB ve Ethereum balinaları, 0,000051 doların üzerinde bir geri dönüş bekleyerek tokeni düşüş boyunca biriktirmeye devam etti.
  • SHIB tutan toplam benzersiz adres sayısı, şaka temalı coin geri dönüşüyle 1 milyona yakın.
  • Shiba Inu, üçüncü taraf topluluk ürünlerini destekleyen SHIB ekosistemine yeni eklenen ShibaSwap 2.0’ı duyurdu.

Kripto Para Haber – Ekim 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra SHIB fiyatı 0.000070 dolardan satılmaya başlandı. AMC Theatres‘ın SHIB’i bir ödeme yöntemi olarak kabul etmeye başlamasıyla şaka coini faydası ve günlük işlem hacmi son zamanlarda zirveye ulaştı.

shiba

SHIB çift haneli kazançlar kaydetti, boğa rallisinin ikinci ayağı başladı mı?

SHIB tokenlerini tutan benzersiz cüzdan adresleri, Etherscan verilerine göre 1 milyona yaklaşıyor. Blockchain aktivitesindeki artışla birlikte, SHIB fiyatı Kasım ayının ilk haftasındaki düşüşten kurtuldu.

SHIB tokeninin 24 saatlik ticaret hacmi, geçtiğimiz hafta boyunca Ethereumve Cardano‘yu anlık olarak birkaç kez geçti. SHIB fiyatı bir gecede %14 artarken altcoin, Dogecoin piyasa değerine yaklaşmış durumda.

Popüler altcoin 24 saatlik ticaret hacmi, SHIB fiyatı yükseldikçe 4.2 milyar doları aştı. SHIB ve ETH balinaları, dip fiyatlardan Shiba Inu biriktirdi. SHIB şu anda ilk 1000 Ethereum balina cüzdanı için en büyük ERC-20 hesaplarına sahip.

Shiba Inu, üçüncü taraf topluluk projeleri için yeni ürünü ShibaSwap 2.0’ın lansmanını duyurdu. SHIB’nin faaliyet alanını genişletmesi, üçüncü taraf ürünlerini meşrulaştıracak ve yerel tokeninin faydasını artıracaktır.

SHIB ekosistem ürünleri başkanı Shytoshi Kusama, kısa süre önce Dog Park hakkında konuştu. Kusama, tokenin daha büyük ekosistemin bir parçası olacağını, ancak çekirdek SHIB, BONE, LEASH üçlüsünün bir parçası olmayacağını belirtiyor.

SHIB fiyat artışı, Google aramalarının sayısındaki artıştan kaynaklandı. SHIB, Ethereum için 6,3 milyona karşılık Kasım ayında ortalama 2,8 milyon aramaya ulaştı.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin