Shiba Inu, blockchain oyun tanıtımı ile trilyon dolarlık metaverse'e ilerliyor
Shiba Inu, blockchain oyun tanıtımı ile trilyon dolarlık metaverse'e ilerliyor

Shiba Inu, blockchain oyunuyla trilyon dolarlık metaverse’e ilerliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası, birçok kripto paranın ciddi kayıplar gördüğü son haftalarda satış baskısıyla mücadele etmeye çalışıyor. Son satış dalgasında bazı kripto varlıklar, ayın en düşük seviyelerine kadar geriledi. Son ayların popüler altcoin’i Shiba Inu, 0,000088 dolar ile zirve fiyatını gördükten sonra satış dalgasına maruz kalan kripto paralardandı.

Dogecoin’den sonra en popüler ikinci şaka temalı kripto para olan Shiba, yükseliş trendi sonrası değer kaybını uzatırken birçok yatırımcı, kripto para hakkında karamsarlığını artırdı. Ancak son gelişmeler, uzun vadeli bir yükseliş eğiliminin yeniden şekillenebileceğine dair bazı işaretlere sahip.

Haberler göre kripto paranın ekibi, Shiba Inu oyunu oluşturmak için Activision Studios’un eski başkan yardımcısı William Volk ile ortaklık planlıyor. Shiba Inu proje lideri Shytoshi Kusama, iş birliğini Twitter’dan duyurdu, ancak Volk’un adını gizledi. Kusama, daha sonraki bir tweet’te Volk’un adını açıkladı ve doğrudan AAA oyun stüdyosu ile çalışacağını ekledi. Kusama, projenin kurucusuna ve Shiba Inu topluluğuna teşekkür etti.

Shiba, blockchain oyunuyla yeni bir ivme kazanabilecek mi?

Muhabirlere konuşan Kusama, bekleyen oyunun başlangıçta Shiba Inu tarafından geliştirileceğini ve bir blok zincir içermeyeceğini açıkladı. Bununla birlikte, oyunun blok zincir versiyonu, merkezi olmayan ağ kullanılarak daha sonra inşa edilecek. 2022’nin sonraki aşamalarındaki proje, daha sonra bir metaverse işlevi içerecek ancak Facebook tarafından benimsenen yaklaşımdan farklı bir yaklaşım uygulayacak.

William Volk, video oyunları endüstrisinde 36 yılı aşkın tecrübesiyle video oyunu endüstrisinde etkileyici bir geçmişe sahip ve 1980’deki Avalon Hill’e kadar uzanmaktadır. Volk, iWack’i geliştirdi ve App Store’da başlatılan oyunları birlikte tasarladı.

Shiba’nın kampından gelen en son haberler, Blockchain oyunlarının bu yıl yükselişte olması nedeniyle birçok piyasa uzmanı tarafından övgüyle karşılandı. Yalnızca Ekim 2021’de blok zincir oyunlarına günlük 1,2 milyondan fazla benzersiz aktif cüzdan bağlandı. Axie Infinity de bu yıl yeni zirvelere ulaştı ve şu anda AXS stake sözleşmelerinde 3 milyar doların üzerinde AXS hissesi bulunuyor.

Shiba Inu, metaverse geliştirmesiyle ilgili olarak büyük bir geri dönüş içinde olabilir. SHIB topluluğu, Metaverse’e geçtikten sonra değerinin arttığını gören SAND, MANA, ENJ ve ALICE gibi tokenler nispeten daha büyük.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin