Ripple balinaları, XRP hareketine başladı: Dump gelecek mi?

Shiba balinası varlıklarını hareket ettirdi: Gizemli transfer neyi amaçlıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coin, son iki haftadır hareketli günler geçiriyor. Ekibin bir hayli fazla çalışması projenin öne çıkmasını sağlıyor. Bu sayede kripto balinalarının dikkatini çekiyor. Şimdi bir Shiba balinası ise büyük miktarda tokeni hareket ettirdi.

Kripto yatırımcısı, blok zinciri projesinin planlanan büyük yükseltmesi öncesinde aniden 3 trilyon Shiba Inu’dan (SHIB) daha fazlasını uyandırdı. Balina araştırma platformu WhaleAlert tarafında Shiba balinası hakkında bilgilendirme metni paylaşıldı. Gelen verilere göre, bir kripto balinası beklenmedik bir şekilde 38.257.148$ değerindeki SHIB tokenini hareket ettirdi. 

Shiba balinası cüzdanlar arasında geçiş yaptı 

Kripto balinası tam olarak 3.312.307.240.798 tokeni bilinmeyen bir cüzdandan diğerine aktardı. Balinanın bu hareketi neden yaptığı henüz bilinmiyor. Ancak meme coin’in son gelişmeleriyle balinalardaki hareketler çoğaldı. Shiba balinası gerçekleştirdiği aktarım için belli bir ücret ödedi. İşlem ücretinin toplamı 0,000664 Ethereum (ETH) ya da 1,06 dolara mal oldu.

Etherscan verilerine göre gönderen cüzdan, 14 gün önce başka bir bilinmeyen cüzdandan yaklaşık aynı miktarda SHIB aldı ve şu anda sıfır SHIB bakiyesine sahip. Bilinmeyen alıcı cüzdan, yazı yazılırken 3,3 trilyon SHIB’yi tutmaya devam ediyor.

Dogecoin (DOGE) rakibi şu anda piyasa değerine göre 15. sıradaki yerini koruyor. SHIB’in bu yıl, katman-2 blok zinciri Shibarium’un piyasaya sürülmesiyle büyük bir yükseltme geçirmesi bekleniyor.

Önde gelen bir kripto para donanım cüzdanı sağlayıcısı olan Ledger, kısa süre önce Shibarium’u desteklemeyi planladığını ve başka bir donanım cüzdan şirketi olan Trezor’un yaptığı gibi.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin