SHIB yatırımcılarına kötü haber! Meme coin %60'a varan düşüşe hazırlanıyor!
SHIB yatırımcılarına kötü haber! Meme coin %60'a varan düşüşe hazırlanıyor!

SHIB yatırımcılarına kötü haber! Meme coin %60’a varan düşüşe hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, şu anda güçlü bir geri dönüş yapmak için hazır görünmüyor. Fiyattaki dip baskısı artmadan önce meme coin’in 0,00001000 doların biraz üzerinde konsolide olması beklenebilir. Bununla birlikte, SHIB fiyatı yatırımcılar arasındaki güven krizini tetikleyerek %60 düşüşle 0,00000507 dolar seviyesine gerileyebilir.

Anahtar noktalar

  • Shiba Inu fiyatı, 0,00001708 dolardan çok uzakta konsolide edildiğinden yatırımcı ilgisinin azaldığını görüyor.
  • SHIB fiyatı, dip için baskı arttıkça aşağı yönlü hareket ediyor.
  • Meme coin, 0,000000507 dolara bir düzeltme görebilir.

SHIB fiyatı yatırımcılar arasındaki güveni tetikleyebilir

SHIB fiyatı, hâlâ 0,00001000 dolarlık seviyeyi koruyor ve şimdilik yukarıda konsolide olmak için fiyat hareketini destekliyor. Ancak jeopolotik sorunlar ve çözülmemiş birçok sorun mevcut fiyat hareketini desteklemiyor. Bu belirsizlik ve SHIB‘deki bazen öngörülemeyen fiyat hareketleri yatırımcıların güvenini zedeler ve en azından 0,000010000 psikolojik seviyesinde başka bir testi tetikleyebilir. Bu seviyenin tekrar kırılması durumunda, yatırımcıların kayıpları taşımaktan bıkmasıyla birlikte SHIB fiyatının %60 düşüşle 0,00000507 dolara gerilemesi beklenebilir.

SHIB/USD weekly chart

Ancak fiyat hareketini destekleyecek durumlar yaşanırsa düşüş senaryosu tam tersine dönebilir. Bu, FED veya BOE’den gelen bazı güvercin yorumlarıyla veya sahadaki durum istikrara kavuştukça Ukrayna haber akışlarının arka planda kalmasıyla olabilir. Bu, SHIB fiyatında hızlı bir geri dönüşü tetikleyebilir. Boğalar, azalan trend çizgisinde bir atılım oluşturmak için kırmızı azalan trend çizgisine baskı yapabilir ve 55 günlük Basit Hareketli Ortalamayı test etmeden önce 0,00001708 dolar seviyesine dokunabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin