SHIB yatırımcıları buraya! Meme coin için hâlâ umut var! Teknik göstergeler ne diyor?
SHIB yatırımcıları buraya! Meme coin için hâlâ umut var! Teknik göstergeler ne diyor?

SHIB yatırımcıları buraya! Meme coin için hâlâ umut var! Teknik göstergeler ne diyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu’nun oynaklığı bu grafik modelinden koptuktan sonra düzelebilir. Son haftalar Shiba Inu yatırımcıları için bekledikleri kadar iyi geçmedi. Böyle bir eğilime büyük olasılıkla son derece yüksek sayıda perakende yatırımcı neden oldu, ancak teknik analize göre hâlâ bir umut var.

Meme coin azalan üçgende hareket ediyor

Günlük grafiğe göre, meme coin şu anda azalan bir üçgen modelinde hareket ediyor ve bu da yatırımcıların her iki yönde de yaklaşan volatilite artışlarını bulmalarına yardımcı oluyor. Şubat-Mart döneminde SHIB benzer bir grafik düzeninde hareket ediyordu. Ne yazık ki, meme coin desenin alt sınırını kırdı ve bu da %51’lik bir düşüşle sonuçlandı.

SHIB Chart

Benzer bir durumda, Shiba Inu’nun son iki hafta için varlık için destek noktası olan 0,00001 doların çok altına düştüğünü görebiliriz. Ancak meme coin, formasyonun üst sınırından ayrılmayı başarırsa, yukarı yönlü harekete geçmesi hâlâ mümkün görünüyor. Modelin kırılması büyük olasılıkla önümüzdeki 10-12 gün içinde gerçekleşecek.

Balinalar Shiba’yı kurtaramadı

SHIB’nin düşüşünde, balinalar, sürekli olarak büyük miktarlarda token satın aldıkları ve onu değerinin büyük bir bölümünü kaybetmekten kurtarmaya çalıştıkları için varlığın ana desteğiydi.

Yazım sırasında, Ethereum’daki en büyük 100 adres, 500 milyon dolardan fazla meme tokene sahip. Verilere göre, henüz sahip oldukları hiçbir şeyi satmadılar.

Şu anda Shiba Inu 0,000011 dolardan işlem görüyor ve kripto para piyasasındaki geri dönüşün ardından son 24 saat içinde %2,7 arttı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin