SHIB yanma oranı yeni dipleri test ederken fiyat yükseliyor!
SHIB yanma oranı yeni dipleri test ederken fiyat yükseliyor!

SHIB yanma oranı yeni dipleri test ederken fiyat yükseliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Birkaç milyon SHIB dolaşımdan kaldırıldı, ancak yanma oranı düşmeye devam ediyor. SHIB yanma oranı, Perşembe sabahı ölçülen verilerle kıyaslandığında %20 oranında düştü

SHIB topluluğunun şu anda daha fazla meme token yakmasını engelleyebilecek birkaç olası faktör var. Bunlar, geniş bir aralıkta dalgalanan SHIB fiyatı ve yaklaşmakta olan Shibarium lansmanı haberleri nedeniyle topluluğun yanıklara odaklanmaktan uzaklaşması olabilir.

4.4 milyon SHIB dolaşımdan kaldırıldı

Shibburn izleme portalının paylaştığı verilere göre, son 24 saat içinde sadece dört işlemde “inferno” cüzdanlarına toplam 4.383.328 SHIB gönderildi. Bu, düne kıyasla yaklaşık %20 daha az yanmış meme tokenidir.

Genel olarak, en popüler ikinci köpek temalı kripto para biriminin yanma oranı, geçen hafta olduğu gibi düşüşe geçti. Shiba Inu’nun fiyatı kabaca %7’lik bir artış gösterdi ve saatlik grafikte arka arkaya birkaç yeşil mum oluşturdu. Ancak o zamandan beri dünkü yükselişin yaklaşık yarısı kadar düştü.

9 Şubat’tan bu yana, SHIB fiyatı birkaç büyük artış ve düşüş gördü ve o zamandan bu yana genel olarak yaklaşık %10 arttı.

SHIBburnRate_00wqergbr4t5t4r3

SHIB topluluğu, Shibarium lansmanının bu hafta gerçekleşip gerçekleşmeyeceği konusunda hâlâ emin değil.

Shibarium beta sürümünün bu hafta piyasaya sürüleceği Pazar günü lider Shiba Inu geliştiricisi Shytoshi Kusama tarafından onaylandı.

Bazı büyük SHIB topluluğu üyeleri bunun gerçekten bu hafta olup olmayacağını veya önümüzdeki birkaç ay içinde gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini merak ediyor.

Lansmanla ilgili ilk şüpheler, Shytoshi tarafından kontrol edilen “All Things Shibarium” Telegram sohbetinde ortaya çıkmaya başladı. Bundan sonra, Shibarium’daki dokümanlar yayınlanana kadar yeni mesajlar gönderme seçeneğini kapattı.

https://twitter.com/Yourpop8/status/1628977369548484610

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin