SHIB analizi: Meme coin’de iyileşme başlayacak mı?

SHIB ve BONE fiyatlarında son durum: Yeni seviyeler geldi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coin dünyasında bu hafta hareketli geçti. Shiba Inu ekibi, pazartesi günü önemli bir duyuru paylaştı. Yatırımcıların uzun süredir beklediği bir lansmanın ipuçları verildi. Geliştiriciler “Shibarium Beta”nın geleceğini artık resmi olarak duyurdu.

Shibarium Beta haberi, yatırımcıları harekete geçirdi. Hafta başından bu yana SHIB ve BONE tarafında önemli kazanımlar görüldü. Aynı zamanda Ethereum balinaları da harekete geçti. 

Son 24 saat içinde ve genel olarak geçen hafta içinde, Shiba Inu ekosisteminin iki büyük token’ı SHIB ve BONE önemli bir artış gösterdi. Artışları sayesinde kripto para birimleri yeni yerel zirveleri zorladı.

ShibaSwap Bone tokeni 1,50 $ işaretine yükselirken, SHIB 0,000012 $ seviyesine ulaştı. SHIB geçen sabahtan bu yana %6,40 büyüdü ve şu anda yeşilde 0,00001221 dolardan işlem görüyor. BONE fiyat artışları şimdiye kadar 1.50$ seviyesinden biraz geri çekilme gösterdi. Ancak yine de iyi bir seviyede kalabildi.

SHIB ve BONE haftanın dikkat çekenleri oldu

Pazartesi gününden bu yana kripto para birimlerinde hareketlilik çok oldu. Bu hareketlilik sayesinde yatırımcıların yüzü güldü. Hafta ortasında ufak bir düzeltme gelse de yön yukarıdan şaşmadı.

SHIB ve BONE gibi meme coin piyasası da hep hareketli kaldı. Gelen olumlu haberler piyasadan bağımsız hareketleri gösterdi. İki meme coin son zamanlardaki büyümesini çeşitli faktörler etkiledi. 

En büyük faktör yukarıda da belirttiğimiz gibi Shibarium Beta oldu. Shibarium, kullanıcıların ağ üzerinde herhangi bir tıkanıklık olmadan daha fazla sayıda transfer yapmasına, düşük ücretlerle ve eskisinden çok daha yüksek hızda işlem yapmasına olanak tanıyan Layer-2 çözümüdür.

BONE, Shibarium’da işlem ücretlerini ödemek için belirteç anlamına gelir. Bu nedenle, beta sürümüyle ilgili son duyurudan bu yana fiyatı önemli ölçüde arttı. Bununla beraber SHIB ve BONE tarafında haberler bitmedi. BONE bu hafta başlarında bildirildiği üzere, 67.000 yeni sahibine kavuştu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin