SHIB topluluğu yakım işlemlerine hız kesmeden devam ediyor! Beklenen yükseliş geliyor mu?
SHIB topluluğu yakım işlemlerine hız kesmeden devam ediyor! Beklenen yükseliş geliyor mu?

SHIB topluluğu yakım işlemlerine hız kesmeden devam ediyor! Beklenen yükseliş geliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SHIB yanma oranı son 24 saatte %500 arttı. SHIB topluluğu, bu başarıya ulaşmak için yaklaşık 11.8 milyon Shiba Inu Coin yaktı.

Shiba Inu (SHIB), yatırımcıların piyasaya yönelik duyguları olumluya döndükçe, meme kripto fiyat rallisine liderlik ediyor. SHIB fiyatı son 7 günde %23 artarken Dogecoin (DOGE) aynı dönemde %20 artış gösterdi. SHIB topluluğu ise meme coinin yükselişini sürdürmek için aktif olarak token yakıyor.

Balinalar Shiba Inu ile ilgileniyor mu?

WhaleStats’a göre, Shiba Inu en büyük ETH balinaları tarafından satın alınan ilk 10 kripto para listesine girdi.  Shiba Inu tokeninin ticaret hacmine göre en büyük 100 balina tarafından kullanılan ilk 10 token arasında yer aldığı görülebilir. Ancak, bu balinalar şu anda 81 milyon dolar değerinde SHIB tokenine sahipler.

Yanma oranı SHIB fiyatını artırıyor mu?

Piyasadan Shiba Inu Coin sirkülasyonunu azaltmak için topluluğun aktif tepkisi aşamalı olarak çalışıyor. Shibburn tarafından sağlanan verilere göre, SHIB yanma oranı son 24 saatte %500 gibi büyük bir artış gösterdi. SHIBArmy, bu başarıya ulaşmak için yaklaşık 11,8 milyon SHIB tokeni yaktı.

Shiba Inu fiyatı son 24 saatte yaklaşık %12 arttı. SHIB, yazının yazıldığı sırada ortalama 0,000010 dolar fiyatla işlem görüyor. SHIB’in 24 saatlik işlem hacmi %81 artarak 640 milyon dolara ulaştı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin