Shib topluluğu için mutluluk verici yanma oranı paylaşıldı!

Shib topluluğu için mutluluk verici yanma oranı paylaşıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında yaşanan hareketlilik bir türlü meme coin varlıklarına yansımadı. Bunlardan biri de yatırımıcıların sevgilisi Shiba Inu. Son günlerde sessizliğini koruyan kripto para biriminde yanma oranlarında da düşük seviyeler görülmüştü.

Shib topluluğunu yeniden mutlu edecek haber geldi. Geçtiğimiz haftalara göre daha yüksek bir yanma oranı verilerle paylaşıldı. Meme coin için son 24 saat içinde yüzde 4000’in üzerinde bir yakım işlemi görüldü.

Shibburn tarafından paylaşılan verilere göre yanma oranı son günlerin en yüksek token etkinliğini gösterdi. Shiba Inu kripto parası, son 24 saat içinde yakma oranında %4600’ün üzerinde bir artış gördü. Nihayetinde fiyatlanma noktasında da %5 artışa sahne oldu.

Shib topluluğu için önemli yakım

Shib yanma oranı son 24 saatte %4636.07 gibi şaşırtıcı bir artış gösterdi. Son 24 saatte toplam 754.187.142 SHIB token yakıldı. Shiba yanma oranı, yok edilen veya dolaşımdan kaldırılan token miktarını ifade eder. 

Shib topluluğu için bu yanma oranları çok iyi bilinir ve yakında takip edilir. Aynı zamanda değerini artırabilen belirtecin arzını azaltmak için yapılır. En büyük işlemde ise 33.024.321 milyon Shib token yakıldı.

Shib topluluğunun bir beklentisi de fiyata yansıması oldu. Devasa yakım sonrasında SHIB/USD paritesinde hareketlilik gözlemlendi. Shiba Inu fiyatı son birkaç saat içinde %4,81 arttı. Her SHIB tokeni şu anda 0.00001092 USD’den işlem görüyor. Kripto para son 7 günde %9,54’ün üzerinde değer kazandı. Ancak piyasa değeri 6,43 milyar USD’ye geriledi ve işlem hacmi %30,22 arttı. Tüm bu verilere rağmen performansı tartışılıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin