SHIB sahiplerinin sayısı %300 fiyat artışının ardından 750.000'e ulaştı
SHIB sahiplerinin sayısı %300 fiyat artışının ardından 750.000'e ulaştı

SHIB sahiplerinin sayısı yüzde 300 fiyat artışının ardından 750.000’e ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu son birkaç haftadır iyi bir şekilde kazanıyor ve sezonun altcoini olarak adlandırılabilir. Geçen ay, Shiba Inu’nun kazanımları yaklaşık %300’e yaklaştı ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşamamasına rağmen, tüm işaretler büyük bir kırılmaya işaret ediyor.

Shiba Inu sahipleri şimdi Eylül ayından bu yana %16 oranında artış göstererek, 750.000 kullanıcıya ulaşmıştır. Bu, Shiba topluluğunun hızla büyüdüğünü gösterdiğinden, Shiba Inu için bir başka önemli kilometre taşıdır.

Shiba Inu 750,000 kullanıcıya ulaştı

Daha önce de belirtildiği gibi, Shiba Inu sahipleri geçen ay 104.000 yeni SHIB yatırımcısı ile birlikte %16 oranında büyüdü. Bu sayı, Twitter’da Shiba Inu topluluğu arasında kutlamalara yol açtı. Sadece geçen hafta boyunca Shiba Inu 26.600 kullanıcı tarafından alındı ve bu da kripto paranın ortalama olarak 3600 yeni giriş kaydettiğini gösteriyor. Shiba Inu bu trendle devam ederse, yıl sonundan önce çok kolay bir şekilde bir milyon sahibine ulaşabilir.

Bu kazanımlara rağmen, Shiba Inu hâlâ Dogecoin’in sahip olduğu adres sayısına ulaşmaktan çok uzak. Dogecoin’in yaklaşık 4,4 milyon adresi var, bu da Shiba Inu’nun Dogecoin’i devirmek istiyorsa yapması gereken çok şey olduğunu gösteriyor. Ancak, henüz bir yaşında olan bir şaka kripto parası olarak 0,75 milyon sahibine ulaşması da büyük bir başarıdır.

Öte yandan SHIB sahiplerinin çoğunluğu daha küçük yatırımcılar gibi görünüyor. En iyi 10 cüzdan adresi şaka coin’in tüm arzının %72’sini tutarken, ilk 100’deki adres arzın %82’sini elinde tutuyor. Ancak bu adreslerden biri, Vitalik Buterin tarafından tüm SHIB arzının %41’ini yakmak için kullanılan adresti, bu da arz oranının ilk bakışta gösterildiği kadar düzensiz olamayacağını gösteriyor.

Shiba Inu, yalnızca geçen ay boyunca %300’den fazla kazanç elde etti. Bu kazançların bir kısmı SHIB dalgalanmasına neden olan Elon Musk’ın tweet’lerine bağlanıyor. Dogecoin, Musk’ın aya giden şaka kripto paraları hakkındaki tweet’lerine yanıt vermeyi bıraktı ve Shiba Inu bu boşluğu doldurmuş gibi görünüyor.

insidebitcoins


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin