SHIB rakibi Floki Inu yükselişini sürdürüyor! Peki neden?
SHIB rakibi Floki Inu yükselişini sürdürüyor! Peki neden?

SHIB rakibi Floki Inu yükselişini sürdürüyor! Peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu’dan ilham alan meme coin Floki Inu (FLOKI) fiyatı son 24 saatte %9 arttı. FTX çöküşünden sonra devam eden düşüş eğilimi etkisini kaybetmeye başladı. Bununla birlikte, Shiba Inu’dan ilham alan meme coin Floki Inu (FLOKI) fiyatı, son 24 saat içinde tüm piyasa duyarlılığını kırarak %9 arttı.

FLOKI fiyatı neden arttı?

Bu fiyat artışı, kripto platformu OKX’in duyurusunun ardından geldi. Yayına göre OKX, 16 Aralık 10:00 (UTC) tarihinden itibaren FLOKI/USDT ve FLOKI/USDC işlem çiftlerini listeleyecek.

Geçen hafta kripto piyasasında devam eden olumsuz koşulların ortasında, Floki Inu fiyatı %11 arttı. Yazım sırasında Floki Inu, 0,00001031 dolardan işlem görüyor.

Dogecoin’den (DOGE) sonra Shiba Inu’nun (SHIB) rakibi olarak da bilinen Floki Inu, Twitter platformunda Binance Cz’ye olan inancını dile getiriyor. Floki Inu’nun Twitter platformunda belirttiği gibi, Binance’a ve Binance CEO’su CZ’nin felsefesine inanmaya devam ediyorlar.

Canlı FLOKI fiyatı

Güncel FLOKI fiyatı 0,000010 dolar ve 24 saatlik 3.197.812 dolarlık ticaret hacmine sahip.  Son 24 saatte FLOKI %8,72 arttı. CoinMarketCap’e göre, kripto para birimleri arasında 2644.sırada yer alıyor. Hem maksimum arz hem de sirkülasyon arzı mevcut değildir. Floki Inu’nun işlem hacmi %75 artışla 3 milyona ulaştı arttı. Elde edilen verilere göre, FlOKI’nin seyreltilmiş piyasa değeri %10 artışla 104.825.611 dolardır.

Floki Inu chart 1 day

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin