SHIB %10 oranında artabilir! Ancak bir sorun var!
SHIB %10 oranında artabilir! Ancak bir sorun var!

SHIB %10 oranında artabilir! Ancak bir sorun var!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analisti Ali Martinez, SHIB topluluğunu mutlu edebilecek bir Twitter paylaşımında bulundu. Piyasa kapitalizasyon değerine göre ikinci en büyük meme coin olan SHIB’nin %10 artış gösterebileceğini belirtti. Analist, grafikte SHIB fiyatının yükselmeye devam edebileceği veya düşüş eğilimine başlayabileceği noktayı izlemeyi önerdi. Şu ana kadar, bu tablodaki Shiba Inu fiyatı son 24 saat içinde kabaca %5 düştü.

SHIB fiyatı düşüyor

Ali Martinez bir 1000SHIB/TetherUS Perpetual Futures tablosu paylaştı. Yükselen fiyat hareketinin bir onay gerektirdiği konusunda uyardı, bu nedenle yatırımcıların 0,0146 dolar seviyesinin üzerinde veya 0,0142 dolar seviyesinin altında kapanması için 30 dakikalık bir mum beklemesi gerekiyor. Her iki fiyat desteği de SHIB fiyatının eğilimini belirleyecek.

Şimdi grafiğe bakıldığında, grafikte kırmızı bir mum oluştu ve fiyat o zamandan bu yana %4’ten fazla düştü.

Popüler meme coin son 24 saat içinde %5’ten fazla kaybetti ve şu anda 0,00001395 dolardan el değiştiriyor. Bunun gerçekten de SHIB için yeni bir düşüş eğiliminin başlangıcı olup olmadığını göreceğiz.

SHIB balinaları 128 milyon dolar değerinde SHIB satın aldı

Son altı gün içinde Ethereum‘daki ilk yüz cüzdan, 128 milyon dolar değerinde Shiba Inu biriktirdi. Ancak, balinalar SHIB varlıklarının bir kısmını sattığı için bir gecede bu değer biraz azaldı. Şimdi, cüzdanlarında 708.456.318 dolar var.

SHIB sahibi sayısı artıyor

SHIB topluluğu için iyi haberler devam ediyor. Analiz platformu CryptEye, son 24 saatte Shiba Inu sahiplerinin toplam sayısının 1.848 artarak 2.335.501’e ulaştığını paylaştı.

Başka bir kripto izleme platformu olan WhaleStats’tan alınan veriler, toplam SHIB sahibi sayısı için oldukça farklı bir rakam gösteriyor. Onlara göre şu anda 1.300.377’de duruyor.

Shibarium beklentileri

Ocak ayının ortasından bu yana SHIB topluluğu, geliştiriciler tarafından duyurulan Shibarim Layer 2 protokol beta sürümünün yakında piyasaya sürüleceği konusunda heyecanlıydı. Shytoshi Kusama takma adıyla anılan baş geliştirici, tam çıkış tarihine dair bir ipucu bile verdi “kalp şeklinde bir kutu.” Çoğu kişi bunu 14 Şubat: Sevgililer Günü olarak algıladı.

Bununla birlikte, son haberler, Layer 2 protokolünün merakla beklenen sürümünün tekrar ertelenebileceğini gösteriyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin