featured

SHIB Metaverse ekibi lansman öncesinde yeni konsepti açıkladı! Fiyat nasıl etkilenecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan SHIB, The Metaverse lansmanından önce yeni metaverse sanat konseptini açıkladı.

Gözde meme coin, kripto para piyasasındaki olumsuz havanın etkisiyle büyük oranlarda değer kaybı yaşamıştı. Ancak yatırımcılar yine de projeye olan ilgilerini kaybetmedi.

Yeni tanıtılan sanat konsepti, siyah beyaz olarak tasvir edilen Mısır ve Dubai’nin çöl vahalarından ve seraplarından ilham alıyor.

Gözde meme coin’in metaverse projesi ilk olarak Ocak 2021’de duyuruldu ve ‘Shiba Inu ekosistemi ve Metaverse alanı için sürükleyici bir deneyim’ olarak adlandırıldı.

SHIB yatırımcılarını heyecanlandıracak gelişme

En son ShibaSwap güncellemesi, SHIB: The Metaverse için yeni sanat konseptini açıklaması yatırımcıların ilgisini çekti.

SHIB Metaverse

‘Dunes’ olarak tanımlanan yeni sanat konsepti, Mısır ve Dubai’nin kum tepelerinden ilham alıyor. Ayrıca mimari unsurlarının birçoğu Büyük Kumul Ulusal Parkı (Colorado, Amerika Birleşik Devletleri) ve Sahra Çölü gibi yerlerden alınmış.

Bu duyuruların gözde meme coin’in fiyatına etkisinin neler olacağını ise önümüzdeki günlerde göreceğiz.

CryptoPlanet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin