SHIB listelemesi kapıda mı? Bu söylenti doğruysa fiyat patlayabilir!
SHIB listelemesi kapıda mı? Bu söylenti doğruysa fiyat patlayabilir!

SHIB listelemesi kapıda mı? Bu söylenti doğruysa fiyat patlayabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD merkezli kripto ticaret şirketi Fidelity Investments, popüler meme coin Shiba Inu’yu dijital varlık ticaret platformunda listelemeyi düşündüğünü duyurdu. Haber, Shiba Inu ekosistemindeki bir SHIB hayranı tarafından yapılan bir talebe yanıt olarak geldi.

SHIB topluluğu için önde gelen bir isim olan @ShibPP, finansal hizmetler şirketinin SHIB’i ticaret uygulamasına entegre etmeyi düşünmesi gerektiğini tweet attıktan sonra, firma şu anda yalnızca Bitcoin ve Ethereum sunduğunu belirterek yanıt verdi. Bununla birlikte, kripto ticareti faaliyetlerini genişletmek için gelecekte SHIB ve diğer kripto paraları eklemeyi planladığını da sözlerine ekledi.

https://twitter.com/ShibBPP/status/1597306013040128000

Fidelity Investments, ilgilenen yatırımcılara sıfır komisyonlu işlem hizmetleri sunuyor. Ayrıca, varlık yönetimi firması, hizmetlerinden biri olan Fidelity Crypto’nun, perakende yatırımcıların alım satım uygulamasında BTC ve ETH alıp satmalarını sağlamak için tasarlandığını da açıkladı.

ABD merkezli kripto servis sağlayıcısı, yan kuruluşu Fidelity Digital Assets aracılığıyla desteklenen tüm kripto paralar için saklama hizmetleri sağlıyor. CNBC’ye konuşan Fidelity sözcüsü, “firma, müşterilerinin fonlarını nereye yatırdıklarına öncelik vermeyi hedefliyor” dedi.

Birçok Fidelity müşterisi, kripto para birimine ilgi duyduğunu ifade etti ve şirket, onlara seçimlerini yapmaları için doğru araçları ve desteği sağlamaya çalışıyor.

Ayrıca Fidelity, kullanıcılara Bitcoin saklama hizmetleri ve diğer kripto tabanlı yatırım ürünleri de sağlar. Finans devi, dijital varlıklara olan inancının bir göstergesi olarak, çalışanlarının bu yılın başlarında emeklilik birikimlerinin bir kısmını Bitcoin’e yatırmalarına izin verdi. Şirket, Amerika Birleşik Devletleri’nde aktif kripto yatırımları olan birkaç kurumsal devden biridir.

SHIB fiyatı yükselecek mi?

Fidelity Investments, yönetimi altında 4,5 trilyon doların üzerinde değere sahip varlıklara sahiptir. Bu, onu finansal yatırım alanındaki kilit faktörlerden biri yapar. Bu nedenle, SHIB kripto varlık teklifleri arasına entegre edilirse, Fidelity şüphesiz SHIB’in kitlesel olarak benimsenmesine yardımcı olacak ve onu rakibi Dogecoin’in bir adım önüne geçirecektir.

Fidelity listelemesi gerçekleşirse Shiba Inu en çok tercih edilen meme coin haline gelebilir. Güçlü SHIB topluluğu ve aktif etkileyicileri, tokenin benimsenmesinde etkili olmuştur.

Başarılı bir sosyal medya kampanyasıyla ağın dikkatini çektikten sonra, SHIB’nin başka bir kripto ticaret şirketi olan Robinhood’da listelenmesinde çok önemli bir rol oynadılar.

Bu nedenle topluluğun, ticaret platformunda SHIB’i listelemek için Fidelity yatırımıyla benzer bir adım atması şaşırtıcı değil. Son verilere göre SHIB, son 24 saatte %1,30 arttı ve 0,000009188 dolardan işlem görüyor.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin