Shiba Inu fiyatında son durum; SHIB için sırada ne var?
Shiba Inu fiyatında son durum; SHIB için sırada ne var?

Shiba Inu fiyatında son durum; SHIB için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SHIB fiyatı dibe vurmuş gibi görünüyor. Son 10 gün içinde, büyük kripto borsası FTX’in tahminlerinin gölgesinde kalan SHIB, yazın ilk aylarındaki seviyesine geri döndü.

O zamanlar sürekli olarak daha fazla likidite vardı ve düzeltmenin kapsamı daha yüksekti, bu kez SHIB fiyatı biraz daha az hasar aldı gibi gözüküyor. Bir başka kripto para sisteminin kapitülasyonunun ardından, Shiba Inu token fiyatının 0,000009 dolar civarındaki bilinen bölgeye altına düşmemesi, SHIB için bir kez daha dibe ulaşıldığının işareti olabilir.

SHIB fiyat tetikleyicileri

İlk tetikleyici kesinlikle ekosistemin kendi Katman 2 protokolü olan Shibarium olarak değerlendirilebilir. DOGE için Twitter ne anlama geliyorsa, Shibarium da SHIB için o anlama geliyor. Tescilli bir blockchain çözümü, artan talep, ticaret hacimleri ve SHIB yakma yönünde dönüşecek olan tokenin faydası için önemli ölçüde arttırması gerekiyor.

FTX olayı ​​sektöre önemli ölçüde zarar verdi ve dalgalanma etkileri daha uzun süre hissedilecek gibi duruyor. Yatırımcı güveninin geri gelmesi uzun zaman alabilir ve SHIB gibi piyasa kapitalizasyonunun yüksek olmasına rağmen ön planda olmayan tokenler için daha da uzun sürüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin