SHIB geliştiricisi, merakla beklenen kart oyunuyla ilgili son gelişmeleri paylaştı! Sürpriz değişiklik
SHIB geliştiricisi, merakla beklenen kart oyunuyla ilgili son gelişmeleri paylaştı! Sürpriz değişiklik

SHIB geliştiricisi, merakla beklenen kart oyunuyla ilgili son gelişmeleri paylaştı! Sürpriz değişiklik

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler meme coin Shiba Inu’nun merakla beklenen kart oyunu Shiba Eternity’nin çıkış tarihi ertelendi. SHIB ekibi, oyunun çıkış tarihinin 1 Ekim’den 6 Ekim’e ertelendiğini duyurdu. SHIB baş geliştiricisi Shytoshi Kusama ise, 1 Ekim’e kadar Shiba Eternity oyunu için tüm bilgileri ve planları yayınlamayı planladığını söyledi.

Ekim ayı Shiba Inu için nasıl geçecek?

Shiba Inu ekibi, bir sonraki hedeflerini vurgularken, 6 Ekim’in SHIB CCG oyunu için resmi indirme tarihi olacağını duyurdu. Shiba Eternity’nin tüm bilgisi 1 Ekim tarihinde yayınlanacak. Aynı şekilde, baş geliştirici Shytoshi Kusama’nın Shiba Eternity’nin tüm SHIB topluluğunu desteklemede nasıl bir rol oynayacağına dair önemli gelişmeler paylaşılacak.

Daha önce bildirildiği üzere Shytoshi Kusama, Discord kanalında yeni Shiba Eternity oyunundan elde edilen kârın %5’inin yakılacağını belirtti. Uzmanlar, oyunun tutulması halinde %5’lik yakımın toplam arzı ciddi ölçüde etkileyeceğini düşünüyor.

Shiba Eternity fragman yarışması kısa süre önce 27 Eylül’de sona erdi. Shiba Eternity resmi Twitter hesabı tarafından duyurulan yarışma, yarışmacıların mobil uygulama mağazalarında ve sosyal medya platformlarında sergilenecek tam 30 saniyelik fragmanlar üretmelerini gerektiriyordu. SHIB’de 5.000 dolar ödenecek yarışmanın galibi de 1 Ekim’de açıklanacak.

Shiba Inu Games’in baş danışmanı William Volk kısa süre önce Twitter sayfasında Shiba Eternity’nin yorumlarını paylaştı; Bir ekran görüntüsüne göre, oyun 5 üzerinden 4,9 olarak derecelendirilmiştir. İlk olarak Vietnam ve Avustralya’da test edilen oyun kullanıcılar tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı.

İndirme günü için beklentiler şimdiden yüksek; Bazıları Shib fiyatı üzerinde iyi bir etki öngörürken, diğerleri bunun zararlı olacağını düşünüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin