SHIB fiyat düşüşü mü geliyor? Nedeni bu balina adresi olabilir
SHIB fiyat düşüşü mü geliyor? Nedeni bu balina adresi olabilir

SHIB fiyat düşüşü mü geliyor? Nedeni bu balina adresi olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto pazarındaki en büyük ikinci kripto para olan Shiba Inu (SHIB), son zamanlarda çok ilgi gördü. Shibarium portalının yayına girmesi ve yanma oranının yeni zirvelere ulaşmasıyla birlikte, yatırımcılar büyük bir fiyat rallisi bekliyor.

Akıllı cüzdandan 182 Milyar SHIB tokeni aktarıldı

Lookonchain, resmi Twitter tanıtıcısı aracılığıyla bir Akıllı Para cüzdanının bugün 2.3 milyon dolar değerinde 182 milyar Shiba Inu (SHIB) tokenini Crypto.com ve Gemini’ye taşıdığını bildirdi. Bu iki işlem, bu yılın başından itibaren bu adresten yapılan ilk SHIB transferleri oldu.

“Daha önce paylaştığımız bir akıllı cüzdan adresi, şimdi Crypto.com ve Gemini’ye 182 milyar SHIB (2.3 milyon dolar) transfer etti. SHIB’i en son Crypto.com’a transfer ettiğinde meme coin’in değeri yüzde 7 düşmüştü”

Aynı tweet’te Lookonchain, 20 Aralık 2022 tarihinde bu akıllı cüzdandan Crypto.com’a 200 milyar SHIB transferi gerçekleştiğinin altını çizdi. Özellikle, işlemden beş saat sonra Shiba Inu fiyatı %7 düştü.

Shiba Inu fiyatı düşecek mi?

Akıllı para cüzdanları genellikle bunu, fiyat düşükken SHIB satın almak ve ardından daha yüksek bir fiyattan satmak için yapar. Piyasa eğilimleri ve yönü hakkında diğer yatırımcılara yön verir. Ancak Shiba Inu, son 24 saatte %1,36’lık bir yükselişe tanık oldu. Meme kripto para birimi geçen hafta %7,45 düşüşle 0,00001265 dolardan işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin