SHIB balinası harekete geçti! Fiyata etkisi ne olacak?
SHIB balinası harekete geçti! Fiyata etkisi ne olacak?

SHIB balinası harekete geçti! Fiyata etkisi ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Balinalar, son iki gün içinde birkaç trilyon Shiba Inu alımı gerçekleştirdi. İki popüler cüzdan takipçisi tarafından sağlanan veriler, hafta sonu boyunca iki büyük işlemde Shiba Inu alımı gerçekleştiğini gösteriyor. Bunlardan biri, Ethereum zincirindeki en büyük 200 balinadan biri olan SHIB balinası tarafından yapılan bir satın alma olarak işaretlendi.

Balina devasa SHIB alımı gerçekleştirdi

WhaleStats tarafından yakın tarihli bir tweet’e göre, Boromir adlı bir balina, 120.000.000.000 Shiba Inu meme tokeni satın aldı. Bu, yaklaşık 17 saat önce yapılan satın alma sırasında 1.450.800 dolar değerindeydi.

Şimdi, “Boromir” daha önce satın aldığı aynı miktarda SHIB’ye sahip, ancak son 24 saat içinde USD eşdeğeri cinsinden token fiyatıyla birlikte hafifçe düşerek 1.441.128 dolara geriledi.

Bu, WhaleStats tarafından uzun süredir kaydedilen en büyük SHIB satın alımı oldu.

https://twitter.com/WhaleStats/status/1619818327756390401

Wallet tracker’a göre, piyasa değerine göre ikinci en büyük köpek temalı kripto para birimi, Ethereum zincirindeki en büyük 100 cüzdan arasında en çok işlem gören token ve USD değerine göre en büyük kripto varlığı konumunu elinde tutuyor.

Şu anda, bu balinalar tarafından tutulan toplam SHIB miktarı, balinaların kripto portföyünün %15,82’sini oluşturuyor.

Anonim cüzdanları tarafından taşınan 3.2 trilyon SHIB

Büyük kripto para transferlerinin önde gelen izleyicisi Whale Alert, 28 Ocak Cumartesi günü şaşırtıcı miktarda meme paranın bilinmeyen bir cüzdandan diğerine aktarıldığını bildirdi. Bu miktar 3,2 trilyon SHIB’i aştı.

https://twitter.com/whale_alert/status/1619377402416603143

Bu SHIB transferi fiat para biriminde 38.870.101 dolara mal oldu. Bu tür büyük kripto transferleri, bir takas, bir satın alma veya kriptolarını eski ve yeni cüzdanlar arasında yeniden dağıtan balinalar tarafından dahili bir kripto para değişiminin bir işareti olabilir.

SHIB yanma oranında ani artış

Shiba Inu tokeninin yanma oranı, hafta sonu gösterilen kötü performansın ardından %500’ün üzerinde arttı. Toplam 22.175.307 milyon SHIB, çıkmaz cüzdanlara gönderildi, burada SHIB kalıcı olarak kilitlendi ve böylece dolaşımdaki arzdan kalıcı olarak çıkarıldı.

Bu miktarın yarısı olan 11,8 milyon SHIB, satışlardan elde edilen komisyon ücretlerini kullanarak Shiba Inu’yu yakmak için Amazon ortaklık programını kullanan bir platform olan “Shib Super Store” tarafından kaldırıldı.

Token artışı üzerinde satın alma baskısı olursa SHIB fiyatının bir kırılmaya hazırlanması bekleniyor. Bu yazının yazıldığı sırada, varlık 0,00001166 dolardan el değiştiriyor, ancak son 24 saatte yaklaşık %3 düştü.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin