SHIB analizi: Meme coin’de iyileşme başlayacak mı?

SHIB analizi: Meme coin’de iyileşme başlayacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasadaki yaşanan büyük hareketsizlik tüm varlıklara hemen hemen yansıyor. Bunların başında da meme coin’ler geliyor. Ekosistemin en değerli ikinci varlığı olan Shiba Inu, fiyatında önemli kazanımlar yerini kayıplara bıraktı.

Düşen bir trend çizgisinin ve piyasadaki olumsuz havanın etkisi altında, SHIB analizinde geçen ay keskin bir düşüşe tanık oldu. Bu düzeltmenin ortasında meme coin %28,3 düştü. Sonuç olarak şimdi 0,618 Fibonacci düzeltmesini yapıyor. Bu düzeltme 0,0000109 doların birleşik desteğinin üzerinde geziniyor.

SHIB analizi: Fiyattaki hareketlenmeler

0,000015 $ direncinden bir V-top dönüşü, Shiba Inu kripto para fiyatını birkaç destek seviyesinin altına çekti. Teorik olarak fiyatın Fibonacci düzeltmesinin bu kadar düşük bir seviyesine gelmesi, yükseliş toparlanma olasılığını azaltan bir zayıflık işareti olarak algılanabilir.

Bununla birlikte, SHIB fiyatı 0,0000109 $’dan 0,618 FIB’nin altında bir günlük mum kapanışı verirse, bu karamsar görünüm onaylanmaya yakın olacaktır. Sonrasında SHIB analizi için piyasa değerini %11,3 daha düşürerek 0,00000965$ işaretine ulaşabilir.

Yukarıda belirtilen senaryo ve desteğin üzerinde gezinmesi süreci başka çıkış kapısına sürükleyebilir. Ayrıca, son dört gün içinde gözlemlenen daha düşük fiyat ret mumları, alıcıların bu destek seviyesinde biriktiğine işaret ediyor.

Teknik gösterge

Direnç Seviyesi – 0,0000117 dolar ve 0,000014 dolar

Destek düzeyi – 0,0000109 dolar ve 0,00000906 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin