SHIB analizi: Ayı formasyonu devreye girecek mi?

SHIB analizi: Ayı formasyonu devreye girecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu gece itibarıyla kripto piyasası şubat ayını geride bıraktı. Günlük ve aylık kapanışın ardından göstergeler altcoin piyasası için yine iyimser kalmadı. BTC, 23.000 doların üzerinde gezinirken altcoin’ler baskılanmaya devam etti. Bu da düşüşlerin sıklıkla yaşanmasına neden oldu.

SHIB analizi için ise durum bazı kötü teknik verileri ortaya çıkarıyor. Ayrıca dün Voyager Digital’in satış haberlerinin çıkması süreci çıkmaza sokuyor. Şubat ayında ciddi bir satış yapan şirket, son olarak 300 milyara yakın SHIB para birimini sattı.

SHIB analizi: Kripto pazarındaki artan düşüşün ortasında, 0,0000152 $’da yerel bir zirve oluşturduktan sonra bir düzeltme aşamasını tetikliyor. Bununla birlikte, günlük grafik, düşen SHIB fiyatının aşağı eğimli bir trend çizgisine ve yatay desteğe aktif olarak yanıt verdiğini gösterdi.

SHIB analizi: Formasyon yüzde 20’lik düşüş mü tetikleyecek?

Azalan bir üçgen paterni, Shiba Inu için devam eden düzeltmeyi yönetir. Kripto para fiyatı, modelin direnç trend çizgisinden ve yatay destekten birkaç kez geri döndü. Bu yüzden yatırımcılar bu düşüş eğilimi modelini yeniden kesiyor. Muhtemelen potansiyel hedefini kovalıyor gibi görünüyor.

SHIB analizinde günlük mum kapanışıyla birlikte 0,000012 $ desteğinin altında bir düşüş eğilimi satış baskısını artıracaktır. Trader’lar, fiyatları %20 düşürerek 0,00000975$ desteğine ulaşabilecek bu dökümde kısa girişler yapmalıdır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin