featured
Tezos sert yükselişe mi hazırlanıyor?

Sert düşen bu altcoin alım fırsatı mı sunuyor? Bu seviyelere dikkat!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 24 saatte %12 gerileyen Tezos için işler hiç iyi görünmüyor. Fiyat 4 dolara çok yaklaştı. Ancak 4 dolar seviyesi güçlü bir destek gibi duruyor, 4 Aralık’taki çöküşte bile bu seviye korunmuştu. Yatırımcılar XTZ’de bir fırsat arıyor.

Tezos, ATH’den sonra değerinin yarısını kaybetti

Yeni ATH’sini 9,2 dolar olarak işaretledikten sonra, XTZ tokeni Ekim ayında 5,7 dolar desteğine düştüğü bir düzeltme aşamasına başladı. Token bu noktadan sonra birkaç kez toparlanmaya çalıştı, ancak piyasadaki güçlü satış baskısı bu destek seviyesini kırdı ve daha da fazla fiyat düşüşünü tetikledi.

XTZ fiyatı, ATH sonrasında %56’lık bir kayba işaret eden 4 dolarlık önemli desteğe düştü. Geçen hafta Tezos fiyatı bu destekten yukarı yönlü bir dönüş denedi, ancak 5,7 dolarlık direnci geçemeyince tekrar düşüşe geçti.

Kripto para şu anda 4 dolarlık desteği yeniden test ediyor ve yatırımcılar, fiyatın yeni bir ralli başlatabilecek yeterli talep baskısı sunmasını beklemeli.

Teknik göstergeler XTZ için ne anlatıyor?

Günlük Göreceli Güç Endeksi( 40), grafiğinde boğaların güçlendiğini gösteren güçlü bir yükseliş ayrışması görmekteyiz.

XTZ token fiyatı önemli EMA’ların (20, 50, 100 ve 200) altına düşüyor ve bu da kripto parada düşüş eğilimi manasını taşıyor.

4 saatlik grafiğin geleneksel pivot seviyelerine göre, token yatırımcıları XTZ fiyatı için en yakın direncin 4,8 dolar ve ardından 5,9 dolar olmasını bekleyebilirler. Destek seviyeleri ise 3,4 dolar ve 2,2 dolar.

Bu arada sert yükseliş sinyali veren bu altcoin de dikkat çekiyor: Buradan detayları okuyun.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin