Şeriat uyumlu kripto borsası, Bahreyn Merkez Bankası'ndan lisans aldı
Şeriat uyumlu kripto borsası, Bahreyn Merkez Bankası'ndan lisans aldı

Şeriat uyumlu kripto borsası, Bahreyn Merkez Bankası’ndan lisans aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakında piyasaya sürülecek olan CoinMENA, beş büyük kripto para biriminde spot ticaret sunacağını açıkladı.

Yeni borsa

Orta Doğu dijital varlık borsası CoinMENA, Pazar günü Bahreyn Merkez Bankası’ndan (CBB) gelecek lansmanından önce onay aldığını duyurdu.

Sertifikalı Şeriat uyumlu borsa, bir dizi teknik ve güvenlik gereksinimini karşıladıktan sonra CBB’den bir Kripto Varlık Hizmetleri Şirketi lisansı aldığını söyledi.

Platform, duyuruya göre Bahreyn Krallığı, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Kuveyt ve Umman’daki perakende ve kurumsal yatırımcılar için nispeten az sayıda tam lisanslı ve faaliyet gösteren dijital varlık borsalarından biri olacak.

5 kripto para birimi

CoinMENA piyasaya sürüldüğünde beş büyük kripto para biriminde spot ticaret sunacağını söyledi: Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin ve bitcoin Cash. Ayrıca daha büyük işlemler için tezgah üstü bir masa planlıyor.

CoinMENA’nın genel müdürü Dina Sam’an, “Bahreyn Merkez Bankası’ndan lisans almak, yönetim, güvenlik ve müşteri korumasının tüm operasyonlarımızın merkezinde olduğu en sağlam ve dünyaca ünlü dijital varlıkları düzenleyici çerçevelerden biri altında çalışmamızı sağlıyor” dedi.

Planlanan lansman için bir tarih verilmedi.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin