Serbest düşüş can yaktı: İşte LUNC’taki günlük kayıp…

Serbest düşüş can yaktı: İşte LUNC’taki günlük kayıp…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırımcıların bir türlü vazgeçemediği altcoin’lerden biri olan LUNC, gün içinde kan kustu. Serbest düşüşe imza atan Terra Classic, piyasanın en çok düşenleri arasında yer aldı.

Mayıs ayında çöken Terra tokeninin orijinal zinciri olan Terra Classic (LUNC), sürekli bir sermaye çıkışına tanık oluyor. Satıcıların insafına kalması ise ayrı bir riski içinde barındırıyor. Satışların artmasıyla birlikte ani bir aşağıya doğru iniş gerçekleşiyor. 

Genel kripto piyasası düşüş hissinin aksine kazançlar kaydettikten sonra, LUNC ivme kaybediyor gibi. 

Terra Classic Piyasa Değeri
Terra Classic Piyasa Değeri

LUNC, 130 milyon dolarlık kayıp gördü

2 Kasım itibarıyla, LUNC’nin 1,47 milyar dolarlık piyasa değeri vardı. Salı günü bu rakam, 1,60 milyar dolardı. 24 saat içinde yaklaşık 130 milyon dolarlık bir zararı temsil ediyor. Sermaye çıkışı, %8,8’lik bir düşüşü tetikledi.

Terra Classic son fiyat durumu

Satış baskısı, LUNC’nin düşüş eğilimini sürdüren fiyatına da yansıdı. İlginç bir şekilde, genel piyasanın kısa vadeli yükselişinin ardından çoğu altcoinin geçen hafta kazanç kaydetmesine rağmen gerileme ortaya çıktı .

Token haberi yaptığımız esnada 0,0022 ABD dolarından işlem görüyor. Aylık grafikte 3 Ekim’deki 0,0033 ABD doları değerinden %50’lik bir düşüşü yaşadı.

LUNC topluluğunun tokeni daha fazla fayda sağlamak için çeşitli faaliyetler başlatmasına rağmen geri çekilmeye engel olamıyor.

Diğer yandan, Lithosphere (LITHO) geliştiricisi KaJ Labs, Terra Classic zincirinde ve Lithosphere blok zincirlerinde merkezi olmayan uygulamalar (dApps) geliştirmek için 55 milyon dolarlık bir hibe oluşturma planı açıklamıştı. KaJ Labs ile topluluğa yardım etme niyetini bir kez daha gösteriyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin