featured

Senato adayından iddialı Bitcoin sözü: Başa geçerse ilk bunu yapacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerika, kripto konusunda önemli yol kat etmeye başladı. Eyalet eyalet kurallar değişirken, benimseme büyük çoğunlukla sağlanıyor. Geçtiğimiz hafta ABD Başkanı Joe Biden, kripto ile ilgili kararnameyi imzalamıştı. Kripto topluluğu endişeyle kararnameyi takip ediyordu. Ancak korkulan olmadı. Şimdi ise senato adayı Bitcoin ile ilgili bir söz vereceğini duyurdu.

Amerika Birleşik Devletleri Senatosu için senatör adayı Bryan Solstin, seçilmesi durumunda Bitcoin’i (BTC) yasal ihale haline getirmeye odaklanacağına söz verdi. Bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik (STEM) ve mahremiyet savunucusu 15 Mart Çarşamba günü Twitter’ında amiral gemisi dijital varlık yasal ihalesini ‘birincil hedefi’ yapmayı taahhüt ettiğini duyurdu. Bryan Solstin,

“ABD Senatosu için adaylığımı ilan ediyorum. ABD’de Bitcoin Yasal İhalesi yapmak, Senato katındaki birincil hedefim olacak. Bitcoin Büyük Sıfırlamadır.”

Senato adayı iddialı bir açıklamayı Twitter üzerinden yaptı

ABD’de yasal ihale, ABD nakit doları ve Federal Rezerv notları gibi hükümet tarafından çıkarılan tüm para birimlerini ve varlıkları ifade eder. Bu itibarla kanun, bunları kamu ve özel borçların ödenmesinin yanı sıra yasal para cezaları, tazminatlar veya vergi ödemeleri gibi diğer mali yükümlülüklerin yerine getirilmesi için bir araç olarak kabul eder.

Solstin, senato’ya katılmayı başarırsa ve Bitcoin’in yasal ihale olmasını başarılı bir şekilde savunursa işle değişebilir. Yani vatandaşların diğer şeylerin yanı sıra borçlarını ödemek için dijital varlığı kullanabilecekleri anlamına gelir.

Bitcoin büyük sıfırlama nedir?

Solstin’in bahsettiği “Büyük Sıfırlama”, organizasyonun “her insanı onurlandıran yeni bir sosyal sözleşme inşa etmek için boyutlar” belirlediği Dünya Ekonomik Forumu’nun (WEF)  bir girişiminin adıdır.

WEF Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Klaus Schwab, kapitalizmin “Büyük Sıfırlanmasına” veya “eğitimden sosyal sözleşmelere ve çalışma koşullarına kadar toplumlarımızın ve ekonomilerimizin tüm yönlerinin” yenilenmesine ihtiyaç olduğunu söylemişti. Sanato adayının tercih edilmesi halinde tarihi bir sürece girebiliriz. Ancak henüz senato başkanı olmadığını bilmek gerekir.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin