Anthony Pompliano: “Bitcoin ile ilgili bu tehditler uykularımı kaçırıyor!”
Anthony Pompliano: “Bitcoin ile ilgili bu tehditler uykularımı kaçırıyor!”

Sektörün önde gelen yöneticisinden çok iddialı Bitcoin öngörüsü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Morgan Creek Digital’in kurucu ortağı Anthony Pompliano, dünya genelindeki kasvetli finansal manzaraya rağmen Bitcoin ile ilgili yükseliş öngörüsünden geri adım atmadığını açıkladı.

Tech with Catalina programına konuk olan kripto yatırım firması yöneticisi, BTC’nin uzun vadede %1.288’lik bir boğa koşusunun eşiğinde olduğunu ifade etti. Pompliano’ya göre Bitcoin için 2021 sonu hedefi 100 bin dolar.

“Mevcut kriz ile halving birleşecek ve Bitcoin 100 bin dolara yürüyecek.”

Pompliano, makroekonomik ortamın ve mayıs ayındaki halving etkinliğinin büyük bir ralliye yol açacağını söyledi. Pompliano, dünyanın dört bir yanındaki merkez bankaları tarafından yapılan büyük çaplı para basımının, herkesi kıt ve doğal anti-enflasyonist özellikler sunan varlıklara yatırım yapmaya yönlendireceğine inandığını belirtti.

Röportajda şu ifadeler yer aldı:

2021’in sonunda Bitcoin 100.000 dolara ulaşacak. Ve aslında, bunun nedeni makro ortamın halving ile birleşimi. Amerika Birleşik Devletleri’nde iki trilyon dolar teşvik paketi duyuruldu. Japonya neredeyse bir trilyon dolarlık teşvik planını onayladı. Para birimlerini devalüe ediyorlar ve insanlar altın, Bitcoin, gayrimenkul vb. enflasyon riskinden korunma varlıklarını arayacaklar. Bitcoin ise tam bu esnada halving geçirecek.

“Talep artacak, arz azalacak; fiyat doğal olarak yükelecek.”

Talep artarken arzın sınırlandırılacağının altını çizen Pompliano, basit bir matematikle fiyatta artış görülmesinin çok olası olduğunu belirtti.

Aynı düzeyde bir talep görmeye devam edeceğimizi düşünüyoruz. Büyük olasılıkla zaman içinde talepte bir artış da göreceğiz. Talepte artış yakalarsanız ancak arzda düşüş olursa arz-talep ekonomisi devreye girer ve fiyatta bir artış elde edersiniz.

Pompliano, Bitcoin’in yükselişinin yavaşça başlamasını beklediğini ve BTC’nin tüm zamanların en yüksek seviyesini görmesinin bir yıldan fazla süreceğini söyledi.

Halving sonrasındaki ilk 18 ayda fiyatta çok önemli bir artış göreceğiz. Tahminimce, Aralık 2021 sonuna kadar en az 100.000 doları göreceğiz.

dailyhodl

Bitcoin halving ile birlikte neler değişecek? Fiyat yalnızca biri!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin