Sektörün meşhur isminden yılın geri kalanı için çarpıcı Bitcoin tahminleri
Sektörün meşhur isminden yılın geri kalanı için çarpıcı Bitcoin tahminleri

Sektörün meşhur isminden yılın geri kalanı için çarpıcı Bitcoin tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eski Goldman Sachs ortaklarından Michael Novogratz, bu yılın geri kalanı için Bitcoin üzerine beklenti ve tahminlerini paylaştı.

CNBC’nin Closing Bell programına konuk olan Novogratz, kurumsal yatırımcılardan (riskten korunma fonları gibi) ve zengin bireylerden gördüğü Bitcoin ilgisi hakkında konuşarak başladı:

Daha önce hiç görmediğim yatırımcıları görüyorum. Hedge fonu yatırımcıları ve zengin yatırımcılar ilk kez Bitcoin’e giriyor.

Michael Novogratz: “2020 Bitcoin yılı olacak, yeni zirveleri test edebiliriz.”

Daha sonra Twitter’da yaptığı bir paylaşıma atıfta bulunan Mike, bunun Bitcoin’in parlama yılı olduğunu düşündüğünü söyledi. Ünlü isim bunun sebebi olarak ise 2020’de dünya merkez bankaları tarafından yapılan yoğun para basımını işaret etti.

Bunu bir tweet’imde de söyledim: “Bu Bitcoin’in yılı” ve yılın sonuna kadar kesinlikle yükselmesini bekliyorum. Ne zaman olacağını elbette tam olarak bilmiyorum.

“Fiat para birimleri devalüe olacak ve BTC altı aya iki katına çıkacak.”

Novogratz’ın BTC ile ilgili tavırlarındaki sabırsızlık dikkat çekerken kendisi Bitcoin’in temellerine hâlâ çok yüksek bir inanç besliyor. Şu anda COVID-19’un ekonomik zararlarıyla mücadele etmek için büyük miktarda para basıldığından söz eden Novogratz, bu durumun fiat para birimlerini devalüe edeceğini ve böylelikle Bitcoin’in altı ay içinde iki katına çıkacağını söyledi:

Bitcoin’de gerçek akışlar görüyoruz. Biliyorsunuz, bu zor bir varlık. Para ağaçta yetişen bir şey değil, trade ile yetişen bir şey de değil. Fiat’ın değerini tartışacağız. Bitcoin altı ay içinde iki katına çıkacak. Şimdi tam zamanı. Belki de yıl sonunda 20.000 dolarlık eski zirveleri tekrar test edebiliriz.

cryptoglobe

Dünyaca ünlü ekonomi yazarı Bitcoin hakkında konuştu


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin