Sektörün en önemli firmalarından Skew yepyeni bir ürün duyurdu
Sektörün en önemli firmalarından Skew yepyeni bir ürün duyurdu

Sektörün en önemli firmalarından Skew yepyeni bir ürün duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto türevleri veri sağlayıcısı Skew, yeni düzenledikleri finansman turunda 5 milyon dolar topladı.

Finansman turu Dijital Para Grubu ve Firstminute Capital ve Seedcamp gibi mevcut yatırımcıların katılımıyla Octopus Ventures tarafından yönetildi. Elde ettikleri taze sermaye ile Londra merkezli Skew, mühendislik ekibini genişletmek ve dağıtım stratejisini geliştirmek istiyor.

Skew yeni ürününü duyurdu: skewTrading

Skew bugün ayrıca skewTrading adlı yeni bir ticaret yürütme platformu oluşturarak iş kolunu genişletti. Platform, kurumsal yatırımcıların kripto piyasalarındaki likiditeye erişmesini sağlayacak. Özellikle skewTrading, kurumsal yatırımcıları, listenin yanı sıra spot ve vadeli işlemler ile opsiyonlar da dahil olmak üzere OTC (tezgah üstü) ürünlerdeki piyasa yapıcılarıyla birleştirecek.

Başlangıçta platform CME Group’un Bitcoin Futures ve Bitcoin opsiyonları için blok işlemlerinin OTC uygulamasını destekleyecek. Bugünkü yeni platform lansmanı ile Skew artık iki önemli ürünü işletiyor: amiral gemisi veri ürünü skewAnalytics ve skewTrading.

Son günlerde İngiltere Finansal Davranış Otoritesi ve broker Kyte Broking ile ortaklık kuran şirket, Kyte’nin 2019 yılında 10 trilyon dolarlık borsaya dayalı türev sözleşmeleri imzaladığını ve yaklaşık 3.000 kurumsal müşterisi olduğunu belirtti.

“Kripto para dünyasının Bloomberg’i olmak istiyoruz.”

Ayrıca skewAnalytics ürünü için 600’den fazla şirketten 1.000’in üzerinde kurumsal kullanıcıya sahip olan firma, ürünün profesyonel kullanıcı tabanının şubat ortasından bu yana iki katından fazla arttığını söyledi.

Skew’in kurucu ortağı ve CEO’sı Emmanuel Goh konuyla ilgili şöyle dedi:

 Amacımız kripto para dünyasının Bloomberg’i olmak. Yani verileri ticaretle buluşturmak.

Bugünkü finansman turu ile birlikte şirketin toplam fonu Eylül 2018’den bu yana 7 milyon dolara gelmiş oldu. Geçen yıl, şirket skewAnalytics ürününü oluşturmak için 2 milyon dolar toplamıştı.

theblockcrypto

Ocak ayında görülen Bitcoin fraktalı yeniden açığa çıktı: BTC için hedef 9k!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin