Ripple için düşüşler cazip olabilir – işte nedeni
Ripple için düşüşler cazip olabilir – işte nedeni

Sektörün devlerinden yepyeni XRP öngörüleri geldi! Bugünkü sert hamlelerden sonra ne düşünüyorlar?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İki popüler kripto analisti, büyük çıkıştan sonra XRP için sırada ne olacağını tahmin etti.

Poppe: “XRP 1 dolar olacak ama pump’ları kovalamaktan kaçının.”

Varlığın Cuma günü yaklaşık 0,28 ABD dolarından şu anki fiyatı 0,66 dolara çıkmasının ardından Michaël van de Poppe, XRP’nin 1 dolar veya daha yüksek bir seviyeye çıkabileceğini söyledi. Ancak Poppe, trader’ların bu tarz pompalamaları kovalamaktan kaçınmasını öneriyor.

Yatırımcıların %95’inin bu seviyelere atlayarak nihayetinde para kaybedeceğini tahmin eden analist, 0,45 ila 0,55 dolar bölgesine geri çekilinceye kadar beklemek isteyenlerin olduğunu söylüyor.

“Bu rallilerde ticaret yapmak istiyorsanız, daha düşük zaman dilimlerinde seviyeleri tanımlamak için geçmiş fiyat eylemini kullanın.

XRP’de -> güzel destek/direnç dönüşleri size fırsatlar sunar. Bu sayede, bir sert çıkışın peşinde değilken risk/ödülünüzü arttırırsınız.”

Kaleo: “DOGE grafiğine benziyor: Hedeflerimiz 0,35 – 1,00 – 3,50 ve 6,00 dolar”

Bu arada, sektörde Kaleo olarak bilinen takma isimli bir analist, XRP grafiğinin Dogecoin’in devasa ve kısa vadeli yukarı yönlü hareketinin ilk aşamalarına benzettiğini duyurdu.

“Açıkçası, 0,014’ün altında biriken DOGE’nin grafiğiyle neredeyse aynı görünüyor.”

Kaleo, XRP’nin potansiyel olarak 66 sentlik mevcut fiyatının çok ötesinde büyüyebileceğini tahmin ediyor, ancak işlerin aşağı yöne dönmesi durumunda bir stop-loss ile güvenli oynuyor.

“%100 şeffaf olacak: XRP stop loss’um 35 sentte. 1. hedef fiyat 1.00 dolar, 2. hedef fiyat 3.50 dolar, sonrasında ise 6 dolar. Oraya varırsak, harika. Değilse, devam edeceğim. Ripple yeşil birikim bölgesinden (Bitcoin’e karşı) çıktığında olan budur. Dikey hareketler yapar. Bunların hepsinde, her zaman bol miktarda FUD vardı. Kenardan izlemeyeceğim.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin