Dikkat: Tek seferde devasa XRP transferi gerçekleştirildi!
Dikkat: Tek seferde devasa XRP transferi gerçekleştirildi!

Dikkat: Tek seferde devasa XRP transferi gerçekleştirildi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bilinmeyen bir Ripple balinası, bugün erken saatlerde oldukça yüklü miktarda XRP transferi gerçekleştirdi. Bir kripto para balina izleme hizmeti olan Whale Alert, Kraken borsasındaki bir adresten bilinmeyen bir cüzdana 500 milyon XRP token hareketini gözlemledi. Önde gelen kripto para balina izleme hizmetine göre, işlem sırasında fonlar 161,22 milyon dolar değerindeydi.

Büyük XRP transferlerini izleme balina uyarısı

Bu tür bir işlemin olumlu bir gelişme olarak görülüyor ayrıca XRP’ye balinalar tarafından ilginin arttığını gösteriyor. Gerçekleşen son işlem, Whale Alert tarafından bildirilen büyük XRP hareketleri listesine eklendi.

Whale Alert, büyük zincirli kripto paraların işlemleriyle ilgili gelişmeleri ele alıyor ve Ripple (XRP), Whale Alert tarafından izlenen kripto varlıkları listesinde yer alıyor. Yalnızca bu ay, Whale Alert, milyarlarca dolara ulaşan büyük miktarda XRP’nin hareketini izledi. Fonlar, farklı kripto borsalarından bilinmeyen cüzdanlara gönderildi. Ripple bazı işlemlere doğrudan dahil oldu.

Bu devasa XRP transferlerinin çoğu, Ripple On-Demand Liquidity (ODL) müşterileri tarafından yapılıyor. Ripple tarafından açıklandığı gibi, son zamanlarda ODL hizmetlerine olan talep hızla arttı. Bu da şirketin bu artan talepleri karşılamak için ikincil piyasalardan XRP satın almasına neden oldu. Son 500 milyon XRP transferinin arkasındaki sebep ise henüz belirsizliğini koruyor. İşlemin ODL için mi yoksa yatırım amaçlı mı yapıldığı belli değil.

Ancak XRP’nin mevcut fiyatı, satın almak için iyi bir fırsat olarak görülüyor. Elde edilen verilere göre yazım sırasında XRP çeşitli kripto para borsalarında 0,32 dolar civarında el değiştiriyor. Piyasadaki çoğu kripto varlığı gibi, XRP de son 24 saatte %3,7 ve geçen hafta %6,7 düştü. XRP’de büyük bir ralli olasılığı, devam eden Ripple ve SEC davasının gelişimine güçlü bir şekilde bağlıdır. Ripple için olumlu bir karar XRP fiyatını artırırken, davadaki olumsuz bir olay kripto paranın fiyatının daha da artmasına neden olabilir.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin