Secret Network fiyat tahmini: Yüzde 35 artışı sürdürebilecek mi?
Secret Network fiyat tahmini: Yüzde 35 artışı sürdürebilecek mi?

Secret fiyat tahmini: Yüzde 35 artışı sürdürebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Secret fiyat tahmini yazımızda, SCRT cephesinde olan biteni birlikte inceleyeceğiz.

Bitcoin ve Ethereum geçen ayki sert fiyat hareketinden sonra soğumaya devam ederken, az bilinen bazı altcoinler piyasayı kasıp kavuruyor ve büyük kazançlar elde ediyor. SCRT, güncel olarak 97. sıraya kadar yükselen bir altcoin olarak, son 24 saat içinde büyük bir boğa rallisinde hareket etmekte.

Secret, 24 saat içinde %35,2’lik bir kazancın ardından yazı yazılırken 8,78 dolardan işlem görüyor.

Secret fiyat tahmini

SCRT’nin geçen ayki kazanımları, kripto para birimi alanındaki popülaritesini artırdı. Kazançlar, altcoini kayda değer yüksek seviyelere itti ve ilk 100 kripto para arasına girmeyi başardı. Bu yükseliş rallisinin ardından SCRT, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 9,44 dolara ulaşmayı başardı. Ancak, o zamandan beri bu kazanımların bir kısmını sildi ve dolayısıyla daha düşük seviyelere çekildi.

SCRT yükseliş eğilimini tekrar yakalamayı başarırsa, altcoin direnç seviyesini 9 dolarda tekrar test edebilir. Alıcı desteği bu noktada yükselirse, kripto paranın 10 doların üzerindeki bir sonraki ana seviyelere doğru ilerlemesinin önünü açabilir.

Ayrıca kripto para geçen ay neredeyse %300 arttı. Bu sebeple yakında geri çekilme olasılığı vardır. Bu durumda altcoin yaklaşık 7 doların altına inebilir. 

SCRT tarafından geçen hafta elde edilen kazançlar, ağın takas edilemeyen tokenlere yaptığı girişime atfedildi. Ağ, yakın zamanda NFT’leri başlatmak için en büyük NFT pazarı olan OpenSea ile ortaklık kurdu. NFT’lerin bu yıl yaşadığı büyük patlama göz önüne alındığında, Secret’ın bundan faydalandığına şüphe yok.

insidebitcoins


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin