Ripple (XRP) rallisi başladı – bu seviyeler görülecek mi?
Ripple (XRP) rallisi başladı – bu seviyeler görülecek mi?

SEC’in davası sonrası Ripple endişeli: Peş peşe borsalar XRP’yi listelerinden çıkarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SEC’in Ripple aleyhindeki davası, XRP tokeninin yanı sıra kripto şirketi için bir domino etkisi yarattı. SEC, Ripple ve mevcut CEO’su Brad Garlinghouse’un da aralarında bulunduğu iki yöneticisine kayıtsız menkul kıymet üzerinden 1,3 milyar dolarlık satış için dava açtı.

Kasım ayı Ripple için pozitif geçti

XRP tokeni, kasım ayı sonunda 0,30 dolarlık kilit bariyerin üzerine çıkmayı başardı ve Coinbase’de 0,90 dolara kadar yükseldi. Ancak Ripple dünden bu yana bu kazançların çoğunu ve önemli bir kısmını kaybetti. Bununla birlikte XRP’nin fiyat düşüşü şu anda Ripple’ı endişelendiriyor çünkü şirket, dava nedeniyle kilit ortaklarından ve yatırımcılarından çoğunu kaybedebilir.

XRP, Ripple’ın bankacılık teknolojisinin bel kemiği ancak birçok kripto platformu, özellikle Amerika Birleşik Devletleri müşterilerine hizmetlerini sunanların dördüncü en büyük tokenle yollarını ayırmaları gerekebilir. Chainstone laboratuvarlarının CEO’su Bruce Fenton, kripto borsalarını, XRP’yi platformlarında tutmanın SEC’in gazabına, lisanssız menkul kıymet sunmak için davet edeceği konusunda uyardı.

İki kripto platformu halihazırda XRP tokenlerini listeden çıkardı ve XRP’yi içeren tüm hizmetleri iptal etti. Bunlardan ilki, bu sabah tüm XRP alım satım ve ödeme hizmetlerini sonlandıran Fidelity destekli Hong-Kong borsası OSL ve ardından bir sonraki duyuruya kadar tüm XRP alım satım hizmetlerini askıya alan Chicago merkezli Beaxy Exchange idi.

XRP delistleri artıyor

Önde gelen fon yöneticilerinden biri olan Bitwise, 10 Crypto Index Fund için XRP fonlarının tasfiye edildiğini duyurdu ve XRP tokeninden ayrılan büyüyen şirketler listesine katıldı. Fon yöneticisi şöyle konuştu:

Bitwise 10 Crypto Index Fund, federal veya eyalet menkul kıymetler yasalarına göre menkul kıymet olarak kabul edilmesi makul olarak muhtemel varlıklara yatırım yapmıyor. Bitwise’ın XRP’deki pozisyonunu tasfiye etme kararı, SEC’in şikayetinden gelen yeni halka açık bilgilerin değerlendirilmesine dayanıyordu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin